Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom úgy tudja hogy szűz vagyok de már nem. Rájöhet valahogy? Mit kéne csinálni hogy ne tudja meg hogy nem vagyok már szűz? 21l
Figyelt kérdés
Már ő sem szűz.2018. máj. 28. 21:54
1/7 anonim válasza:
Mondd el neki? Miből alakult ki ez a félreértés? Inkább kommunikáljátok le értelmesen, minthogy átverd. Neked is bűntudatod lenne utána. Nameg könnyen le is bukhatsz, nem hiszem, hogy olyan egyszerűen meg lehet játszani, hogy ez az első alkalmad, és a pasi se hülye.
2/7 anonim válasza:
Mondjuk nem kellett volna hazudni, hogy az vagy. Nem leszel a szüzességed megléte vagy meg nem léte miatt kevesebb, de a hazugság miatt viszont igen.
3/7 anonim válasza:
Kozepkor receptje:
Volt egy pici seb direkt a kezukon, naszejszakara, azt az adott helyzetben lekapirgaltak, kicsit nyogtek hogy faj, es mar lehetett is mutatni a veres lepedot a nasznepnek..
( kulonben a levagott fejuket mutattak volna..)
4/7 anonim válasza:
És még ti mondjátok, hogy az őszinteség a legfontosabb a kapcsolatban pff
5/7 anonim válasza:
Csak az előttem szólókat (miért hazudtál neki?) tudom megerősíteni.
6/7 anonim válasza:
Mi jelentősège? Ha a pasid direktbe keresett szűz baràtnőt (mert kicsi a farka) legalább lesz neki egy meglepi...
7/7 anonim válasza:
Először is eggyet ertek azokkal akik az őszinteség fontosságát ecsetelik.
Másodszor pedig, ha már erről is hazudtál neki akkor csak csináld tovább. Hazudd hogy magadnak szakítottad át masztizás közben a szűzhárytád, de pasi még nem volt benned.
Elég gerinctelen dolog átverni a párod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!