Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vicces abban hogy " a jó szex az, ami után a szomszédok és kimennek rágyújtani az erkélyre "?
Ha nem érted, akkor még nem volt olyan igazán “durva” szexuális élményben részed.
Amikor sikongatsz a gyönyörtől, amikor az ágy iszonyatosan csapódik a falhoz, amikor vertek le dolgokat a földre. Ez már-már amolyan önkívületi állapot.
Persze ez a duma nem érthető akkor, ha egy tanyán laksz, kilométerekre minden életformától, mert akkor nem hallják a szomszédok.
Többfajta vicc is lehet benne...
1.: Pl hááát a filmekben is láthattad már, hogy szexelnek, aztán meg rágyújtanak cigire... ...mintha kávét inna valaki, és kívánja mellé a cigit... ...mások vagyunk, ugyanis én pl egy jó szex után tuti nem cigiznék...
2.: Pl annyira nyögtök szex közben, hogy a szomszéd inkább kimegy és felgyújtja az erkélyt alattatok, csakhogy ne hallja már, hogy nektek milyen jó... :-)
3.: Pl a fenti kettő összességében: cigi a szex után + erkélyfelgyújtás.
Azt jelenti hogy végig halloták ahogy dugtok és vagy rá rántották Ők is a répát a vagy megdugták az asszonyt vagy alig várták hogy befejezzétek
És ennek örömére rá gyújtanak ha épp dohányos szomszédaitok vannak
24 N
A dohányozok cigiznek szex után.
Azt jelenti, hogy annyira hangosak voltak, hogy vagy a szomszédoknak is megjött a kedvük hozzá vagy csak átérezték.
Kb. ez olyan, hogy " úgy megbszlak, hogy a húgod is teherbe esik"
Vagyis annyira szexeltetek, hogy a szomszédok is kielégültek.
Ha engem kérdezel,akkor nem vicces.
igen, a médiában úgy van ábrázolva, hogy egy kiadós kefélés után cigi van, főleg a régi filmekben, mikor még a cigi nem volt tabu.
az amit te mondasz pedig egy akkora dugás, hogy azzal, hogy a szomszéd csak nézett titeket úgy kielégült mintha maga csinálta volna.
Szerintem jó a vicc, én röhögtem rajta.
Szerintem poén 😆😂
És nekem ez azt jelentené h olyan jót szexeltünk h még a szomszéd is kielégült, /(átvitt értelemben)ő is érezte/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!