Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, hogy nem áll fel neki mikor először meglát melltartóban? Jogosan zavar?
van sok ilyen mint a kérdező,akik úgy néznek a férfiakra mintha valami ismeretlen állatfaj lenne.
múltkor én is összefutottam egy 36 éves nővel,akivel szerintem joggal tapasztaltam,hogy nem teljesen droid,mivel van 2 gyereke is.
szóval amikor elővettem a farkam,megfogta úgy lankadtan és elkezdte tiszta erőből húzogatni,miközben szorította mint a satu.
kérdeztem is hogy te mi a fenét csinálsz?jó ég.
le akarod szakítani a helyéről?
nem fogtál még farkat vagy mi van,tanítsalak meg farkat verni?
és bizony meg kellett neki mutatni hogy először megfogja finoman,majd húzogatja lassan és ahogy telik meg vérrel úgy lehet egyre gyorsabban és erősebben szorítani.
szóval vannak ilyen félnóták mint a kérdező,nem is kevesen.
mondjuk én még egy tanulásra hajlamossal futottam össze ami a jobbik eset ha bénákról beszélünk,mert van sok olyan is akinek ha megmutatja az ember,hogy hogyan szereti megsértődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!