Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normalis ha ez nem zavar engem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis ha ez nem zavar engem?

Figyelt kérdés

Egyszeruen nem zavar ha a lanynak akivel szexelek borostas esetleg enyhen szoros a puncija korul vagy a popsilyuka korul.

Sot neha meg be is jon. A szoros puncit szeretem teljes mertekben!

2018. máj. 17. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel mi a gond? Ilyen az ízlésed,nincs ebben semmi rendkívüli. Hogy normális e? Ez egy egyébként is fiktív fogalom. A "normális" ugyanis nem létezik.
2018. máj. 17. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

250ezer éve létezik a homo sapiens és csak a 80as évek végétől 90es évek eleje környékétől divat a kopasz pi-na.

szóval valószínűleg mindig többségben fognak maradni a szőrös puni rajongók ha minden eddigi férfit beszámolnánk.

2018. máj. 17. 21:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Normális. Ez az ezredik szőri mőri kérdés csak.
2018. máj. 17. 22:08
 4/6 MessorKing18 ***** válasza:
Én nekem konkrétan tetszik is
2018. máj. 17. 22:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Normális. Lány vagyok,nekem is szőrös és a barátom szereti
2018. máj. 17. 22:17
 6/6 anonim ***** válasza:
#5: Most viszatért az emberekbe vetett hitem! :D
2018. máj. 17. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!