Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez BDSM?
Hihetetlenul elvezem ha kinozhatom a masik nemet.
Szeretem felizgitani, úgy hogy kozben nem erhet hozzam, annyira hogy beleremegjen az egesz teste a vagyba. Majd otthagyom vagy elmegyek egy kis idore, majd ujra.
Nem szeretem a kikotozest és hasonlokat. Szerintem az sokkal izgatobb amikor szabad a kez, megsem erhetnek hozzam mig én arra engedelyt nem adok.
A fizikai bantalmazast sem preferalom.
Az egyaltlan nem izgat aki eleve sub beallitottsagu. A normal ferfiak és a szinten dominansabb tipusok sokkal inkabb feladjak a lecket és ezt elvezem.
Osszegezve; sosem tudnam bantani a masikat fizikailag vagy megalazni.
Ez igy meg beletartozik ebbe a kategoriaba?
#3as válaszoló... eddig meg senki sem kapott idegrohamot és nagyon is tetszett nekik.
#9es valaszolo... ebben a temaban nem nagyon beszelhetunk egyenisegrol. De igen, neha jó valami biztosat tudni. Hiszen nap mint nap kategorializalunk, ha nem tennenk akkor elvesznenk. Meresz hasonlat, de egy szociopata ugyis szociopata marad, ha ramondjuk, ha nem es itt sem beszelhetunk egyenisegrol. Attol hogy valaki keresi egy adott helyzetben valo vielkedesere a valaszt az ember altal felalittot titulusokban, meg lehet egyenisege. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!