Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tennétek a helyember?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Powerpocok kérdése:

Mit tennétek a helyember?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Két héttel ezelőtt a barátnőm (akivel 4 honapja járok) azt mondta hogy kiszeretné próbálni a bdsm-et. Igazábol volt egy 4 éves kapcsolata és ott sokat szexelt, viszont nagyon ráunt, mert az exe nem volt nyitott semmire, még vezetni se és mindig neki kellett mindent. Velem meglepően, megélte élete első orgazmusát. Igazábol az első alkalommal háromszor is , míg én egyszer. A másik meg az, hogy ő azt állítja hogy nem mert kibontakozni, mert ellenezte neki az ex barátja. Én mindent megteszek azért, hogy neki is jó legyen, viszont én soha nem voltam oda az ilyen billincs, láncok, kötél meg pofozás-fojtogatáshoz. Vele viszont a fojtogatás már megvolt, csak nálam az a gond hogy sajnálok neki ártani. Persze, kiváncsi is vagyok milyen is az efféle folyamat, de szerettem volna tőletek megkérdezni hogy mit is tennétek a helyemben. Válaszokat előre is köszönöm! :)

2018. jún. 13. 01:19
 1/10 A kérdező kommentje:
Előre is elnézést a helyesírás miatt. :D Telefonról írtam. :D
2018. jún. 13. 01:30
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
Lehet már veled is megunta a normál szexet és újítani akar.Nekem is volt ilyen nőm.A durvulást szerette.Ott is hagytam.Most vagy verekszek vagy szexelek.Olyanokat bántok csak akiket utálok. :)
2018. jún. 13. 06:26
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

Háborúban és szerelemben minden eszközt be kell vetni!

Add meg neki, amit kér, de a fojtással nagyon vigyázz, mert volt már belőle nagy baj...

Nem kell valódi fájdalmat okozni, nem erről szól, csak inkább úgy csinálni, mintha... de közben figyelj, és vegyél vissza, ha olyan jelet látsz.

2018. jún. 13. 07:48
 4/10 anonim ***** válasza:
61%

Az ilyen nőnek soha nem olyan hogy elég. Nincsenek korlátok, egyre durvább dolgokat fog kérni tőled. Soha nem lesz olyan hogy "na jó, itt álljunk le, ne tovább"

Az ingeküszöb folyamatosan nő, egyre több minden kell hogy élvezni tudja a szexet.

Ha te nem vagy kifejezetten ilyen akkor ebből sok jó nem sül ki.

2018. jún. 13. 07:53
 5/10 anonim ***** válasza:
53%
Az ilyen nőknek ugyan olyan beállítottságú férfi re van szüksége ezek a nők beetegek:D
2018. jún. 13. 08:23
 6/10 anonim ***** válasza:
85%

4 hónap után ez nem semmi, kicsit furcsállom és most a hasamra ütve azt mondanám, hogy valami csalafintaság van ebben.

4 hónapja jártok, vagyis friss a rózsaszín köd, ilyenkor az embernek bőven elég hogy egymáshoz értek, feltérképezitek a testeteket, ilyenkor még nem unjátok meg a sima mezeit, sőt, ilyenkor az a legjobb.

Megélte első orgazmusát (állítólag), és mégis újítani akar. Mikor párommal elértük azt, hogy nem okozott már problémát az orgazmus, jóformán fél évig újra és újra ugyanúgy csináltuk, mert nagyon élvezte, hogy végre élvez, felszabadultan. Évekig nem volt igénye újításra, mert maga a szex velem új volt és az orgazmus is új volt számára.

Szavaidból az jön le, hogy alig egy tucatszor szexeltetek, végre átélte élete orgazmusát ÉS MÁRIS újítani akar, kibontakozni.

Ne érts félre, csináld, okozzatok örömöt egymásnak, lehet tényleg nagy BDSM párti és végre talált egy embert aki mellett ki lehet próbálni a nagy vágyát, de azért óvatosan!

2018. jún. 13. 08:23
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon egyszerű, beszéljétek meg, hogy mik azok a dolgok, eszközök, amivel mindketten azonosulni tudtok és próbálkozzatok. Úgyis megtaláljátok a saját és egymás határait , nem rossz ez csak ügyesen kell csinálni, fogd fel önfeledt játéknak.
2018. jún. 13. 09:10
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, mentek a zöld kezek! :D
2018. jún. 13. 13:21
 9/10 anonim ***** válasza:
60%
Nem vagy oda a bilincsért, kötözésért, de már fojtogattad? Szerintem lehet találni kompromisszumos megoldást, durvultok kicsit, bizonyos dolgokat kipróbáltok, de meghúzod valahol a határt. Például a kötözés szerintem sokkal enyhébb, mint a fojtogatás. Összekötöd a kezeit, bekötözöd a szemét, ilyenek, ez szerintem teljesen elfogadható, és néha csinálhatnátok így, ahogy ő akarja, de persze hagyományosan is.
2018. jún. 13. 13:25
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Kicsit abnormális lehet ez a lány, már bocsánat. Ha komolyan akarsz foglalkozni valakivel, akiből később feleség, anya lehet, ne ilyen nőt válassz!!!
2018. jún. 14. 08:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!