Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez BDSM?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez BDSM?

Figyelt kérdés

Hihetetlenul elvezem ha kinozhatom a masik nemet.

Szeretem felizgitani, úgy hogy kozben nem erhet hozzam, annyira hogy beleremegjen az egesz teste a vagyba. Majd otthagyom vagy elmegyek egy kis idore, majd ujra.

Nem szeretem a kikotozest és hasonlokat. Szerintem az sokkal izgatobb amikor szabad a kez, megsem erhetnek hozzam mig én arra engedelyt nem adok.

A fizikai bantalmazast sem preferalom.

Az egyaltlan nem izgat aki eleve sub beallitottsagu. A normal ferfiak és a szinten dominansabb tipusok sokkal inkabb feladjak a lecket és ezt elvezem.

Osszegezve; sosem tudnam bantani a masikat fizikailag vagy megalazni.

Ez igy meg beletartozik ebbe a kategoriaba?

2018. jún. 15. 21:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%
Hát nem tudom de ez így elég uncsi :/
2018. jún. 15. 21:55
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez csak egy szelet a tortabol. De akkor sem tudnam megalazni a masikat.
2018. jún. 15. 21:59
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem BDSM (egyébként az nem egészen a másik bántásáról és megalázásról szól, ennél azért bőven árnyaltabb a dolog), ez csak a másik idegein való táncolás, sokan csinálják.
2018. jún. 15. 22:02
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Pl tudnád alázni a 13 cm-es farkamat is hogy milyen kicsi,meg nem lenne elég..stb? mert akkor ez bdsm
2018. jún. 15. 22:08
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag irányítod a másikat és megszabod neki, mit lehet, mit nem, szóval az.
2018. jún. 15. 22:08
 6/12 anonim ***** válasza:
29%
A lábimádat sokkal izgibb egy domináns nőtől: meghatározza mit, mikor, hogyan csináljon az egyén a lábaival, amibe a fizikai büntetés is beletartozhat. Ez már BDSM.
2018. jún. 15. 22:46
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ez milyen kategória, de nekem mindig is tetszett kicsit, amikor "ki kellett érdemelni", hogy hozzáérhessek a nőhöz! De amikor "engedélyt" adott, akkor kapott rendesen! Édes volt a "bosszú" ;-)
2018. jún. 15. 23:06
 8/12 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem simán belefér, tekintve, hogy elég széles skálát takar a mozaikszó definíciója. Ez nagyjából olyasmi, mint amikor a nők élvezik, hogy szex közben dominálnak felettük.
2018. jún. 16. 07:31
 9/12 anonim ***** válasza:
85%

A szex ket reszre oszthato:

Vanilla - vanilia, ez a tipikus szerelmes, romantikus, osszebujos

Rough - nyers, kemeny, falhozkenos, odavagos

A bdsm egy eletstilus, nem egy szexfajta. A lenyeg az, h van akinazt elvezi ha iranyit es van aki azt elvezi, h iranyitva van. Nem kell mindent mindig beskatulyazni, kategorizalni. A kategorizalasban elveszik az egyeniseged. Ne felejtsd el Kurt Cobain mondatat. Inkabb utaljanak azert aki vagyok, minthogy szeressenek azert ami nem. Egyineseg nem kategorizalas. Ez kerlek szepen nem bdsm hanem szex. Ha ez a valasz kielegito.

2018. jún. 16. 08:25
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy ez mennyiben BDSM, valmaiképp biztos van köze hozzá. A másik fél húzása, úgy, hogy már gyötrődjön a vágytól, az is egyfajta kínzás. Csakhogy ez szerintem sokkal izgalmasabb mint bármelyik bdsm közhely, a verések, szerepjátékok, stb. És az is teljesen rendben van, hogy nem egy alapból behódoló total sub illetővel képzeled. Ez így izgalmas! Kár, hogy kevés nő szeteti ezt így csinálni. Felizgulni és úgy maradni jobb, mint elélvezni. Pláne ha közben kétségek is gyötörnek, hogy megkapom-e egyáltalán...
2018. jún. 16. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!