Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM- Domináns dominánasal, osszeegyeztethető?
Én domináns vagyok, a srac akivel ismerkedek szinten az.
Volt/van valaki eppen ilyen helyzetben, hogy o is dominans és a parja is? Hogyan oldjatok meg?
Kreativitás..
Harmadik fél pl?!
Kérdés kiben mennyire rejtőzködik ott a switch oldal. Másrészt pedig van egy érdekes teóriám, ugyanis ha fétised van akkor szerintem a fétised dominánsabb mint te magad, így hát az dominál téged, tehát ha a fétisednek áldozol akkor tulajdonképpen switch vagy.
na szóval.. ha egyikőtök sem tud engedni akkor abból nyilvánvalóan nem fog sok jó születni, azonban élőben minden más.. szerintem a szerepek nem minden esetben állandóak, ugyanis különböző emberek különböző reakciókat válthatnak ki belőlünk, nem azt mondom, hogy a nyusziból domináns válik, de igenis van aki a sarkára tud állni más pedig képes behódolni az erősebb akaratának.
Ha mind ketten Dominánsak vagytok
Akkor egyikőtők se lesz Szubmisszív helyzetben
Ha mégis
Akkor az egyikőtök nem Domináns
Hanem
Swich
Azaz
Mind a két oldal kielégíti
24N
A harmadik fel eselytelen. Erre egyaltalan nem vagyok nyitott és o sem igazan. Ezt szeretnenk majd megtartani magunknak.
Nem tudom, hogy tetszene e az amikor én vagyok alarendelve, mert meg sosem voltam. Egy probat meger majd azért.
Koszonom a valaszokat!:)
Ahogy az előttem szóló mondja,az egyikőtőknek engednie kell.
Minden domináns ember addig domináns,amíg őt le nem dominálja valaki Két domináns ember közül van erősebb sokszor.Ha kijönnek egymással,akkor szerencsés a dolog,de az egyik enged.Ha nem enged,akkor elég valószínű,hogy nem fognak kijönni egymással.
Ez egy nagyon izgalmas felállás, a legjobb a dologban úgy nekivágni, hogy nem tudjuk mi lesz a vége, ki végzi ágyhoz bilincselve.
Mire egyikünk ledominálja a másikat, kb kő kövön nem marad a hálóban, hatalmas szenvedélyes birkózásban valaki előbb utóbb úgyis alulmarad és neki jajj.
😂
A hálószobán kívül meg az dominál, akinek stabilabb koncepciója van a jövőt illetően, valamint döntéseink felelősségben, tettekben és zsetonban többet tesz le az asztalra.
Kompromisszum is létezik, akár domináns vagyok, akár nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!