Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A 170 és az alatti vékony...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 170 és az alatti vékony pasiknak valóban kicsi, vékony pö**e van? Tehát a kis ember nagy bottal jár egy óriási bullshit?

Figyelt kérdés
Én 170 vagyok 51 kilóval és a farkam 15-16 cm (attól függ, hogy mérem) illetve 11-11.5 cm a kerülete, ami olyan 3.5-ös vastagság. Természetesen sosem volt még barátnőm, de nem is bánom, mert úgy se tudnék senkit se kielégíteni ilyen cerkával. Arra lennék kíváncsi, hogy hozzám hasonló kisembereknek (elsősorban magasság tekintetében) is vajon ilyen kicsi-e a farkuk vagy csak én vagyok ilyen genetikai hulladék? Max. 173-as pasik válaszát várom, de inkább 170 vagy azalattiakét! Természetesen az érintett csajok is írhatnak, akiknek hasonló alkatú barátjuk volt/van, hogy nekik mekkora a mérete (csak akkor jelezzétek, hogy a nemeteket). Köszi!

2018. jún. 13. 21:23
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
36%

Érdekes, hogy nekem sosem volt gondom a méretemmel. (Azonos a kérdezőével.) Aztán megnősültem. Majd 5-10 év után kiderült, hogy azért nem jó a szex, mert túl kicsi vagyok. Egészen addig hazudozott a feleségem magának, és nekem is, hogy neki elég ekkora. Addig nem is volt téma a méret. Átlagos, de mindenkinek több kell az átlagosnál.

Majd visszagondolva, "látom", hogy igazából csak az eredetileg szűz, barátnőm volt elégedett vele, de azért ő is kíváncsi volt, hogy milyen a nagyobb. Félre is lépett, és végül azért repült.

Nem véletlen, hogy a nagy méretűek sikeresebbek, míg a kicsik elesettebbek.

Nekem soha többet egyetlen egy nő sem fogja behazudni, hogy nem számít a méret. A szexben a nő számára a méret a legfontosabb. Nekünk meg sajnos a nő élvezete. A pénisz a puszta méretével stimulál. Ha nem elég nagy, akkor nem elég a stimuláció, nehezebb, vagy kizárt a hüvelyi orgazmus. Míg egy kellően naggyal az a nő is, könnyedén, hüvelyi úton élvez, aki most biztos benne, hogy neki az nem megy. Ők állítják, hogy úgysem a hüvelyi orgazmus a lényeg, mert az úgysem megy sokuknak, de csak mert nem találkoztak számukra elég nagy mérettel. Ha meg túl nagy, az megszokható. Akik még nem találkoztak nagyobbal, azok állítják, hogy rossz, ha a méhét bökdösi. Persze, rossz szögben tud fájni. De több nőtől tudom, hogy a méhszáj stimulációja, ami csak elég naggyal megy, a legjobb nekik. Több nőről tudok, aki azért hagyta el a férjét, mert kicsi volt neki, persze soha nem ismerné el, és nem élvezte a szexet. Most "boldog", és odaadó, a nagyméretű új pasijával, akinek "bármit" megtesz, miközben a férje még orált sem kaphatott. Persze a nagyot örömmel mély torkozza, és már az anált, stb is szeretik...

Azzal nem segítetek a férfiaknak, és magatoknak sem, ha azt hazudjátok, hirdetitek, hogy a "méret nem számít". Igenis számít, és a legfontosabb az ágyban. Pénzzel ideig-óráig lehet kompenzálni, de a megcsalás 100%-os...

2018. jún. 16. 00:25
 32/46 A kérdező kommentje:
#31: Köszi az írást. Most döntöttem el végleg, hogy soha nem fogok lefeküdni egy csajjal sem. Nekem nem hiányoznak a megaláztatások és a lelki traumák. Sokkal jobb érzés abban a tudatban élni, hogy nem voltam kitéve sose a kategorizálásnak egy csaj részéről sem, minthogy valaki megalázzon olyan dolog miatt amiről nem tehetek. Egy jó inspiráció volt, köszi még egyszer. És kitartást neked is! :)
2018. jún. 16. 12:10
 33/46 A kérdező kommentje:
#31: Aki meg lepontozott az ugyanolyan érzéketlen/álszent senkiházi, mint a volt feleséged volt! Úgy látszik a szex csak a nagyfarkú férfias pasik és jótestű, hedonista ribik privilégiuma. Eddig naivan azt gondoltam, hogy a szex is ugyanolyan természetes emberi tevékenység, mint az étkezés/sport/hobbi, amit mindenki gond nélkül saját elégedettségére végezhet, de be kell látni, hogy ez is csak egy bizonyos réteg játszótere - mint pl. a kabriózás vagy luxusnyaralás - és akik nem odavalóak, azok rövid időn belül kiszóródnak ebből a szubkultúrából. Gyereket meg csináljon az, akinek +18-as farka van. Hogy aztán a gyereksírás mellett a feleségem félrekefélését is eltűrjem. Felőlem kihalhat az egész ország! Ilyen emberek miatt - akik itt élvezkednek ebben a kategóriában is - nem lenne kár!
2018. jún. 16. 12:18
 34/46 anonim ***** válasza:
67%
Remélem megölitek magatokat ti aszexuális kis senkik :D
2018. jún. 16. 12:36
 35/46 anonim ***** válasza:
84%

Kedves kérdező!

Ismét arra az egy hozzászólásra reagáltál, és annak hittél, aki negatívat írt. Persze, ilyen is előfordul néha.

Nyugodtan hagyd csak figyelmen kívül az összes pozitív választ. Minden lány őszintén leírja, hogy neki bőven elég az a méret ami neked van, sőt, akár a tiédnél kisebb is. Aztán jön egy válasz, akinél tényleg történt ilyen, és a párájának valamilyen okból tényleg nem volt elég a mérete, és az alapján elhordja minden pénzéhes farokméretéhes ösztönlénynek a nőket, annak bezzeg rögtön hiszel. Nem nagyon lehet erre mit mondani, én csak sajnálom, hogy a téveszméid miatt esetleg tényleg nem lesz szexuális élményed.

Utoljára leírom, gondolom feleslegesen: Az ÁTLAGOS méretű farok (ami bizonyítottan 14 cm hosszú és 4-4,1 cm vastag) minden ÁTLAGOS nőnek megfelel. Természetesen előfordulhatnak olyan nők, akiknek a hüvelye tágabb az átlagnál, náluk talán el kellene gondolkodni az intimtornán, mert ha nem passzol egy férfi és egy nő szexuálisan, akkor azt nem biztos, hogy csak a férfire kellene fogni. A farokméret nem változtatható, a hüvely "szűksége" viszon IGEN! És még a lánynak is megéri, mivel neki is jobb a szex úgy. Neked, mint írtad, 3,5 cm a vastagsága, ami elvileg az átlagnál PICIT kisebb. Emiatt lehetne, hogy az átlagnál picit szűkebb hüvelyű nőkkel passzolnál a legjobban. De miből gondoljátok, hogy kisfarkú pasik vannak, átlagnál szűkebb hüvelyű nők viszont nem??

Ahelyett, hogy itt negatívkodsz menj, és szexelj egy jót! :) Rögtön kiderülne, mekkora tévedésben élsz...

Már persze ha nem csesznéd tönkre az élményt a negatívkodással.

2018. jún. 16. 13:17
 36/46 A kérdező kommentje:

#35:

Kedves Válaszoló!

Azért reagáltam rá, mert arra nem alapozhatok, hogy az összes jövőbeli partnerem olyan szűk lesz, amihez én passzolok. És ha lesz egy, kettő vagy akár három olyan csaj, aki a n̶e̶m̶ ̶m̶e̶g̶f̶e̶l̶e̶l̶ő̶ ̶m̶é̶r̶e̶t "összhang hiánya" miatt esetleg dobna az bennem olyan lelki sebet ejtene, amely következtében akaratlanul is ismét a péniszemre vezetném vissza a problémát. Elhiszem amit írsz. Vannak miniatűr méretekkel megáldott csajok. Csak ez olyan, mintha a ruhaboltban 3 órahosszáig keresgélnék a ruhák között mire a sok M-es/L-es/XL-es között végre találnék egy XS-es méretűt (úgy hogy mindet felpróbálom és a legtöbbjében hülyén nézek ki). És akkor még az sem biztos, hogy az a ruha nekem tetszeni fog. Érted az analógiát?

2018. jún. 16. 13:26
 37/46 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem egy dolgot mindenki ért. Hogy nem vagy Férfi. Egy önsajnáltató kis p*cs vagy. Több százezer férfi van akinek a tiédnél kissebb farka van még se itt hisztiznek hanem valszeg épp a bartnőjüket k*rják amíg te itt sajnáltatod magad. Tudod mit az ilyen embernek ne is legyen párja, sőt gyereke főleg ne mert ilyen selejt ember ne szaporodjon.
2018. jún. 16. 15:25
 38/46 anonim ***** válasza:
70%
37-essel egyetértek!
2018. jún. 16. 15:28
 39/46 anonim ***** válasza:
9%
Tudod Kérdező, csak 0,5cm-el kisebb az ÁTLAG-nál XD, mint nekem. A 3,5cm baromi vékony ropi méret semmire sem jó, ezt ezek is tudják, amelyek itt arról akarnak Téged meggyőzni, hogy jó lesz az. Hát nagyon nem. Én szerencsére még nem jutottam el addig a fázisig, amíg az előtte író hasonló selejt sorstárs a riherongy ex-feleségével. Viszont volt már jó néhány tucat nőnél próbálkozásom, testalkattól függetlenül MIND-nél kevés volt az 3,5cm vékonyság, a nevetséges kicsi 12cm-et már meg sem említem. A 170cm-vel meg alapból átnéznek rajtad mert NEM vagy férfi a szemükben hisz az alacsony "férfiakat" genetikailag selejtnek tartják és ezeket a selejt géneket nem akarják tovább örökíttetni, és ez alól a 155cm-es töpék sem kivételek. Kivétel nélkül ezeket látom 190cm-es férfiakkal, és nem 170cm-s törpékkel.. vajon miért is van ez? A válasz egyszerű a 155cm-es nő is tudja, hogy csak magas férfitől lehet magas=férfias utódja, ezt persze a fiú utódra kell érteni.. A tudat alattijukat mindig leleplezi őket.
2018. jún. 16. 16:58
 40/46 anonim ***** válasza:
8%

#35 Hiába vagy pozitív, ha nem igaz, amit állítasz. Talán te írtad azt is, amit töröltettem? :-) Miért akarsz minket olyanról meggyőzni, amiről te is tudod, hogy nem fedi a valóságot?

A te pasidnak mekkora van? Ha a kapcsolat elején, egyszer, beállítható lenne, és utána akkora maradna, akkor milyen hosszúra, és vastagra állítanád be a méretét? Erre válaszolj, tényleg őszintén.

Ha igazad lenne, akkor ez a "méret" téma nem létezne. Abban viszont igazad van, hogy a nő is tehetne magáért, de mivel megtehetik, egyszerűbb lecserélni a pasijukat, mint megtanulni, uralni a testüket. Amit tőlünk meg ugyebár alapból elvárnak. Ezzel persze igazolják, hogy a pénisz méret a legfontosabb. Elfogadom, hogy van aki beletörődik, hogy neki kisebb jutott, de az meg 20 év múlva lép félre.

Én ugyan nem említettem, de a magasság is sokat számít. Az az igazság, hogy a férfi 190-19-5cm alatt nem férfi a nők szemében. És ez a nők döntő többségére igaz, ha egyedi, ritka eset lenne, akkor nem lenne téma ez sem.

Csak megjegyzem, hogy nem egy nő alapján írom ezeket, több, mint 40 éves fejjel. Az itteni nők IS!!!, ezt minden igazolták, talán már veled is levelezgettem, és te is méltattad a nagyobb méreteket.

Kérdező, teljesen igazad van, azokban, amiket leírtál. De ettől még nem kell dunának menni. A férfiak és a nők azért keresik egymást, mert mind a kettőjük ugyanazt szereti. A férfi a nőt, a nő meg magát. Legyél egy kicsit nőiesebb, és a szexben csak magaddal törődj. Kicsinek tartja a szerszámodat? Kit érdekel? Nem te vagy kicsi, ő a tág. Persze azok után, hogy átment rajta a fél város, ez nem is csoda. Te el tudsz élvezni vele, és ez a fontos. A nő tanuljon meg elélvezni tőle, vagy keressen egy lovat. De ez már ne a te problémád legyen. Legyél te is önző, ne törődj a nőkkel, ők sem törődnek veled.

2018. jún. 16. 23:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!