Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 170 és az alatti vékony pasiknak valóban kicsi, vékony pö**e van? Tehát a kis ember nagy bottal jár egy óriási bullshit?
Kedves Kérdező!
A 16-os válaszoló vagyok. Láttam, hogy utánam a 18-as - szintén lány! - leírta jól a lényeget. Az enyémre nem is reagáltál, mert túl pozitív volt. Az övé is pozitív volt, csak találtál egy apróságot, ami miatt sajnáltatni tudod magad. Ebből sem esik még le neked, hogy a hozzáállásoddal van a gond?
Ezen az egy dolgon kéne változtatni, és azonnal lehetne barátnőd.
Az átlag hossz 15-16 cm, tehát tiéd közepes méret.
Kicsit vékony, mert az átlag körméret 13 cm.
Ekkorával már lehet normális szexuális életed.
#16 Tudod kinek meséld be hogy neked 10 cm-től sorozatorgazmusod van :D A 10 cm már orvosi eset.
22-esnek, 16-os vagyok.
Oké, akkor offoljunk. Szerencsére semmit nem kell bizonyítanom neked. De ha már ezen elképedtél, mondok még érdekesebbet: a 10 centi végigér bennem. Van olyan póz, amiben néha "megböki" a méhszájamat, és az elég kellemetlen érzés- legalábbis nekem. Akkor mégis miért lenne jobb, ha hosszabb lenne? Oké, nekem az átlagnál biztosan rövidebb a hüvelyem - viszonylag alacsony is vagyok - de kizárt dolog, hogy én legyek így egyedül. :)
És századszor is leírom, amit minden nő az ilyen kérdéseknél: ha már valami, akkor max a vastagság számít. A hossza nem...
11 cm kell ahhoz hogy szexuális életet lehessen élni, ezt urológustól tudom, tehát nem vita tárgya.
10 cm-ből mit dug be egy férfi, a makkját?
Ki ne találd már hogy az benned végig ér :)
Lehet lepontozni, ez az igazság.
#18-as vagyok
Kedves Kérdező!
Nem tudat alatt látom be, hogy a mostani pasimmal jobb, mert nagyobb a farka. Ennek ugyanúgy vannak előnyei, mint hátrányai is. Az előző pasimmal nem azért mentünk szét, mert nem volt elég nagy a farka. Egy normális kapcsolatban nem ez számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!