Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A 170 és az alatti vékony...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 170 és az alatti vékony pasiknak valóban kicsi, vékony pö**e van? Tehát a kis ember nagy bottal jár egy óriási bullshit?

Figyelt kérdés
Én 170 vagyok 51 kilóval és a farkam 15-16 cm (attól függ, hogy mérem) illetve 11-11.5 cm a kerülete, ami olyan 3.5-ös vastagság. Természetesen sosem volt még barátnőm, de nem is bánom, mert úgy se tudnék senkit se kielégíteni ilyen cerkával. Arra lennék kíváncsi, hogy hozzám hasonló kisembereknek (elsősorban magasság tekintetében) is vajon ilyen kicsi-e a farkuk vagy csak én vagyok ilyen genetikai hulladék? Max. 173-as pasik válaszát várom, de inkább 170 vagy azalattiakét! Természetesen az érintett csajok is írhatnak, akiknek hasonló alkatú barátjuk volt/van, hogy nekik mekkora a mérete (csak akkor jelezzétek, hogy a nemeteket). Köszi!

2018. jún. 13. 21:23
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
69%

Kedves Kérdező!

A 16-os válaszoló vagyok. Láttam, hogy utánam a 18-as - szintén lány! - leírta jól a lényeget. Az enyémre nem is reagáltál, mert túl pozitív volt. Az övé is pozitív volt, csak találtál egy apróságot, ami miatt sajnáltatni tudod magad. Ebből sem esik még le neked, hogy a hozzáállásoddal van a gond?

Ezen az egy dolgon kéne változtatni, és azonnal lehetne barátnőd.

2018. jún. 14. 14:38
 22/46 anonim ***** válasza:
27%

Az átlag hossz 15-16 cm, tehát tiéd közepes méret.

Kicsit vékony, mert az átlag körméret 13 cm.

Ekkorával már lehet normális szexuális életed.

#16 Tudod kinek meséld be hogy neked 10 cm-től sorozatorgazmusod van :D A 10 cm már orvosi eset.

2018. jún. 14. 14:58
 23/46 anonim ***** válasza:
42%
Én 178 vagyok, 18cm. 23 éves vagyok
2018. jún. 14. 16:49
 24/46 anonim ***** válasza:
48%

22-esnek, 16-os vagyok.

Oké, akkor offoljunk. Szerencsére semmit nem kell bizonyítanom neked. De ha már ezen elképedtél, mondok még érdekesebbet: a 10 centi végigér bennem. Van olyan póz, amiben néha "megböki" a méhszájamat, és az elég kellemetlen érzés- legalábbis nekem. Akkor mégis miért lenne jobb, ha hosszabb lenne? Oké, nekem az átlagnál biztosan rövidebb a hüvelyem - viszonylag alacsony is vagyok - de kizárt dolog, hogy én legyek így egyedül. :)

És századszor is leírom, amit minden nő az ilyen kérdéseknél: ha már valami, akkor max a vastagság számít. A hossza nem...

2018. jún. 14. 18:46
 25/46 anonim ***** válasza:
32%

11 cm kell ahhoz hogy szexuális életet lehessen élni, ezt urológustól tudom, tehát nem vita tárgya.

10 cm-ből mit dug be egy férfi, a makkját?

Ki ne találd már hogy az benned végig ér :)

Lehet lepontozni, ez az igazság.

2018. jún. 14. 20:07
 26/46 anonim ***** válasza:
74%

#18-as vagyok

Kedves Kérdező!

Nem tudat alatt látom be, hogy a mostani pasimmal jobb, mert nagyobb a farka. Ennek ugyanúgy vannak előnyei, mint hátrányai is. Az előző pasimmal nem azért mentünk szét, mert nem volt elég nagy a farka. Egy normális kapcsolatban nem ez számít.

2018. jún. 14. 20:11
 27/46 anonim ***** válasza:
28%
Nekem az tetszik, amikor a nagyfarkú pasijuk mellett osszák az észt, hogy a vicc méretű 12_3,5cm-es kicsi és vékony kisuborka méreted az megfelelő :D. Persze.. Azért van napi szinten kb 50 KISFARKÚ kérdés, minő meglepő, hogy nem vastag és nagyméretű férfiak problémáznak?! Ja hogy nekik max 100 nőböl kb2-3 az aki elutasítaná őket, míg kis és vékony farkúakat kb 95%..
2018. jún. 14. 20:30
 28/46 anonim ***** válasza:
43%
Szánalmasak vagytok fiúk...
2018. jún. 14. 20:32
 29/46 anonim ***** válasza:
0%
Nagyfarkú pasiként mondom, hogy elég lenne a 12-13 centi hossz is. Ennyi elég a legtöbb nőnek.
2018. jún. 14. 20:34
 30/46 anonim ***** válasza:
ma 20:34 A 12-13cm-ben talán igazad is lehet, de hidd el a 3,5cm ropi vékonyságból a többségük nem kér. Az átlag 4-4,5cm vastagságra, ha az megadatott volna nem érdekelne a 12cm...
2018. jún. 14. 20:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!