Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 170 és az alatti vékony pasiknak valóban kicsi, vékony pö**e van? Tehát a kis ember nagy bottal jár egy óriási bullshit?
a fejeddel van a baj, nem a farkaddal. 16 cm bőven elég!
a párom, 166cm, 80kg, 18cm a farka és nagyon vastag.
a vastagságát imádom, a hossza néha még nagy is.
volt egy párom évekkel ezelőtt, ő 190cm volt, 70kg, 16cm a farka és vékonyabb. a hosszúsága jó volt, a vastagsága lehetett volna jobb is.
tehát a magasságnak semmi köze a farok méretéhez! 27nő
13!
te nem olvastad a válaszomat? (12)
nem igaz, hogy kis embernek kicsi farka van, akkor sem ha lepontoztatok. nem tudom miért sajnáltatjátok itt magatokat. ha nincs nő, az nem a farkatok miatt van!!!!!!!!!!!!
A méreteink megegyeznek, kivéve, hogy én 90kg vagyok, és 40++...
Van nő aki beéri ekkorával, "akinek csak Trabant jut". Egy két nőnek valóban elég ez, de ők extrém kevesen vannak. A legtöbb nőhöz ez bizony bőven kicsi, és vékony. 18-19cm hosszal, és kb 5cmes átmérővel már mind nagyokat nyög, és könnyen, nagyokat élvez. Ezt kisebbel nem lehet elérni, attól is elélveznek, de olyan, mint Trabival utazni, Mercedes helyett...
Kedves kérdező, figyelmen kívül sikerült hagyni minden pozitív hozzászólást.
A farkad hossza kicsivel talán átlag feletti, a vastagsága meg átlagos. Nem sok lány van, akit nem tudnál kielégíteni vele - és azok is főleg csak azok, akiknek nincs is hüvelyi orgazmusa. Páromnak csak 10 centi, kb. 4 centi vastag, és sorozatorgazmusom van tőle. Hasonlóan görcsölt előtte, mint te. Korábban csak egy sráccal voltam, neki kifejezetten nagy volt (talán 20 körüli), de nem is élveztem el tőle.
Mindent egybevéve te sajnos egy átlagos, annál még talán nagyobb farokkal bemesélted magadnak, hogy kicsi, és bárki bármit állít, ragaszkodni akarsz hozzá, mert akkor van mire fogni, hogy nincs barátnőd.
Hát, sajnos nem ezért nincs. Nekem pl tökéletes lenne a méret, de a nők többségének is. Ahogy ezt a korábbi, nők által írt kommentekben is olvashattad. (Mint írtam, van párom, nem kérek privit.)
Egyszer kellene csak kapcsolatba kerülnöd egy lánnyal, és már be tudnád bizonyítani magadnak is, ami fontos lenne, mivel másnak nem hiszel. Remélem, azért próbálkozol. Hajrá! :)
U.i.: A testmagassággal semmilyen módon nem függ össze az intim méret. Maximum annyi előnye van alacsonyabbnak lenni ebből a nézőpontból, hogy egy alacsonyabb srácon nagyobbnak látszik ugyanaz a méret, amivel egy magas srác rendelkezik.
Gondolom, feleslegesen koptattam az ujjam és a billentyűzetet, még mindig kicsinek/vékonynak tartod. Írok hát egy olyan választ is, amit annak írnék, akit esetleg tényleg nagyon kicsi farokkal áldott meg az ég:
- A nők nagyobb részének nincs hüvelyi orgazmusa. Innentől kezdve mindegy, hogy 10, 15, vagy 20 centi, úgyis a nyelvedtől, vagy az ujjadtól fog elélvezni.
- Ha egy lány szerelmes, akkor teljesen mindegy neki, mekkora a farkad. Közhelynek hangzik, de tökéletesen igaz.
- Ha nem szerelmes, akkor sem lesz bunkó, és veti oda, hogy "de kicsi a farkad", legrosszabb esetben nem lenne olyan jó neki - bár az sem a mérettől lenne, mint inkább a technika, odafigyelés hiánya miatt, amit a kisebbségi komplexusod okoz.
Remélem, előbb-utóbb elhiszed, amit mi, női kommentelők írunk. Elvégre az lenne a mérvadó, nem? Ha egy 20 centis intim méretű pasi beszól itt néha, hogy hú, az kicsi meg vékony, az téged mennyiben érint?
Bocsi, kicsit hosszú lett. Sok sikert!
20/L
Ez csak egy mondás, abszolút nem igaz. Ahogy már írták, alacsony és magas pasinak is lehet kicsi vagy nagy farka.
Volt 170 centi magas barátom, 17 centis farka volt, ami elég nagy (ne felejtsük el, hogy az átlag méret elvileg 13), vastag is volt. Azóta volt magas barátom, akinek jóval nagyobb volt, ami miatt olyan pózok, amiket előtte szerettem, már fájtak, persze sok előnye is volt. A lényeg, hogy hagyd ezt a "Természetesen sosem volt még barátnőm, de nem is bánom, mert úgy se tudnék senkit se kielégíteni ilyen cerkával." dumát, mert nagyon nagy hülyeség. A farokméreted semmiképp sem mentség arra, hogy nem volt még barátnőd, mert senki sem ezért fog szeretni. Ha pedig valaki szeret, a szex így is úgy is jó lesz (általában).
Az én eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy a mondás fordítva igaz, a magasabbaknak nagyobb, de kb. 5 pasi alapján mondom.
Van valami olyasmi mondás is, hogy nagy hordó alatt nagy gyík lapul, vagy mi? Az inkább igaz szerintem, vagyis vastagságra. Hogy a kövér férfiaknak vastagabb a péniszük - persze ez is erős általánosítás.
20/L
#18: "A farokméreted semmiképp sem mentség arra, hogy nem volt még barátnőd"
Ahhoz képest tudat alatt sikerült beismerned, hogy a magasabb nagyobb farkú pasiddal semmi probléma nincs sőt, vannak olyan dolgok, amiket jobban is élvezel.
Az ilyen kis pötsök mint te, sosem fogják átlátni mi a valódi problémájuk.
A nőknek ritkàn van hüvelyi orgazmusuk tehát fszt se izgat mekkora a farkad. Nyalni, ujjazni és simogatni tudjál. Meg persze beindítani a lànyt hogy egyáltalán akarjon veled lenni.
De a te fajtádnak ez sohasem fog menni mert azt hiszitek farok centikkel lehet egy nőt kielégíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!