Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van, aki nem szereti a kutyapózt?
I don't like it in doggy style, because it scares my pussy.
haha wow
Get it?
Én.
Mert számomra abszolút személytelen.
Szerintem a legtöbbünk szereti ezt a pózt, nekem pl. egyik nagy kedvencem.
Sok a lehetőség: akár durván, vad ösztöneinktől vezérelve is lezavarhatunk egy gyors menetet vagy lágyan összhangban, hátat, popsit, cicit, csiklót stb. simogathat a párunk, lágyan csókolgathatja vállunkat, nyakunkat stb., egymásra hangolódhatunk lassan szeretkezhetünk ami - ha úgy tartja kedvünk, bármikor átcsaphat féktelen erőteljes d.u.g.á.s.ba is.
Igaz, hogy a mi karjaink ilyenkor hamarabb elfáradhatnak de azért mi is használhatjuk legalább egyiket akár kedvesünk, akár saját magunk örömére.
Személy szerint azt is imádom ebben a pózban, hogy a herezacskók nekicsapódnak a puncimnak - és olyan jó néha elkapni és meggyúrni picit, persze csak óvatosan!
Kinek mi tetszik...ez ízlés kérdése.
Lényeg, hogy szerintem több szempontból is szuper ez a póz, mert elég nagy mozgásteret ad mindkettőnknek, jó behatolási szöget tesz lehetővé és a gravitációnak hála, mi nők is nagyobb vérbőséget érhetünk el nemi tájékon, ami - lássuk be - nem egy hátrány, ha igazán élvezni akarjuk az intim együttléteket.
És olyan jó a végén kipurcanva hasrazuhanni egy izzasztó menet után :D meg néha közben is... és onnan folytatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!