Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nagyon szereti az anál szexet és minden alkalommal mikor együtt vagyunk könyörög érte hogy legyen. Mit tegyek ha én annyira nem szeretném? Hogyan "szoktassam" le róla?
Évekkel ez előtt volt az első barátnőjével az első ilyen élménye. Vele is jó párszor csinálta, és a második barátnőjével is volt rá példa.
Nekem ő a második barátom, de vele volt az első ilyen élményem.
Nem arról van szó, hogy rossz volt, mert kifejezetten jó is volt ahogyan megtörtént, viszont én (vele ellentétben) nem szeretnék ebből rendszert csinálni.
Azonban ahogy eddig is, pláne ezek után minden egyes alkalommal mikor szexre kerül a sor bepróbálkozik vele, és képes könyörögni hogy legyen mert ő neki annyira tetszett amikor velem volt.
Mondtam neki (mérgesen de nem gondoltam komolyan), hogy ha nem tetszik hogy velem nincs akkor lehet máshoz menni akivel majd lesz. Erre a válasza az volt, hogy nem megy máshoz mert ő velem akarja ezt.
Hogyan szoktassam le erről vagy csillapítsam ezt a vágyát?
20 L
nekem az anál nagyon izgató, mert egy beszélgetés miatt így fejlődött a szexualitásom
mégis barátnőm mondta, hogy ő már nem szeretné és én megértem
azért csak tudtok ti is normálisan kommunikálni, ez nem létszükséglet, mint az evés vagy az ivás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!