Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párom nagyon szereti az anál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nagyon szereti az anál szexet és minden alkalommal mikor együtt vagyunk könyörög érte hogy legyen. Mit tegyek ha én annyira nem szeretném? Hogyan "szoktassam" le róla?

Figyelt kérdés

Évekkel ez előtt volt az első barátnőjével az első ilyen élménye. Vele is jó párszor csinálta, és a második barátnőjével is volt rá példa.

Nekem ő a második barátom, de vele volt az első ilyen élményem.

Nem arról van szó, hogy rossz volt, mert kifejezetten jó is volt ahogyan megtörtént, viszont én (vele ellentétben) nem szeretnék ebből rendszert csinálni.

Azonban ahogy eddig is, pláne ezek után minden egyes alkalommal mikor szexre kerül a sor bepróbálkozik vele, és képes könyörögni hogy legyen mert ő neki annyira tetszett amikor velem volt.

Mondtam neki (mérgesen de nem gondoltam komolyan), hogy ha nem tetszik hogy velem nincs akkor lehet máshoz menni akivel majd lesz. Erre a válasza az volt, hogy nem megy máshoz mert ő velem akarja ezt.

Hogyan szoktassam le erről vagy csillapítsam ezt a vágyát?

20 L

2018. jún. 5. 01:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%
Normálisan beszéljétek meg, hogy ez neked nem nyerő. Ha szeret megérti. Nem olyan bonyolult, fel lehet fogni. :)
2018. jún. 5. 01:17
 2/16 anonim ***** válasza:
32%
Fingj egyet vagy neha legyel ott szaros tuti rmfogja eroltetni
2018. jún. 5. 04:31
 3/16 anonim ***** válasza:
36%
1,leszokni sosem fog, az tuti. 2,azzal, hogy máshoz küldted..... hát, szerintem sem viccből, sem komolyból nem kellett volna......
2018. jún. 5. 07:09
 4/16 anonim ***** válasza:
70%

nekem az anál nagyon izgató, mert egy beszélgetés miatt így fejlődött a szexualitásom

mégis barátnőm mondta, hogy ő már nem szeretné és én megértem

azért csak tudtok ti is normálisan kommunikálni, ez nem létszükséglet, mint az evés vagy az ivás

2018. jún. 5. 07:25
 5/16 anonim ***** válasza:
34%
Fossal be szex kozben
2018. jún. 5. 08:49
 6/16 anonim ***** válasza:
54%
Inkább kössetek kompromiszumot és mind a ketten engedjetek egy kicsit!
2018. jún. 5. 08:51
 7/16 anonim ***** válasza:
58%
Nem fog leszokni,majd eljár prostikhoz.
2018. jún. 5. 10:21
 8/16 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem is a kompromisszum az optimális megoldás. Nem tudom, milyen gyakran vagytok együtt, de be lehetne iktatni havi egy anált. (Persze, ez már rendszer, és te nem szeretnél rendszert csinálni belőle.) Ha nem volt rossz, akkor szerintem ez belefér, ha pedig egyáltalán nem akarod, mondd neki, hogy nem szereted, neked ez nem jó, meg kell, hogy értse, aztán egyszer-egyszer meglepetésként megengedheted, és csak jobban fog örülni.
2018. jún. 5. 11:03
 9/16 A kérdező kommentje:
A havi egyel nekem sem lenne problémám de ő minden alkalommal bepróbálkozik és mondja hogy csak egy kicsit de legyen már..
2018. jún. 5. 13:37
 10/16 anonim ***** válasza:
66%
Ha nem érti meg azt, hogy neked az nem jó és nem szeretnéd akkor nem szeret igazán.
2018. jún. 5. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!