Hogyan szoktassam le a babám az együtt alvásról?
5 Hónapos a babám és tudom hogy én rontottam el de császáros sebbel könnyebbnek tűnt így velem alszik és cicin, és szeretném vissza szoktatni a kiságyába, csak nem tudom hogyan tegyem?!
Nagyon cicifüggő egyébként is!
Bevált praktikákat szeretnék kérni és tanácsokat!
Előre is köszönöm!
Nem rontottad el:)!
Miért szeretnéd leszoktatni?
Berakod a kiságyba, és ha sír odamész....kiveszed, megszoptatod, visszateszed...
Egyébként én is együtt aludtam az első 1-1,5 évben a kicsikkel, amíg szoptak, és nem volt gond .
A kisebb most két éves, és már több, mint fél éve az ágyában alszik boldogan.
Azért szeretném leszoktatni mert már ez kezd kényelmetlené válni mind neki mind nekünk 1 nagy szoba van nálunk de most letudnánk választani neki egy kisebb szobát és szeretnénk ha
ott aludna így lehetne Tv-ni vagy akármit apával. Köszönöm a tanácsokat!
Értem, érthető indok:).
én őgy csinálnám, ahogy csináltam(csak már nagyobb volt a lányom), hogy fürdés után már az ő szobájában szoptatnám meg, ha mélyen elaludt akkor be az ágyba, még egy kis simogatás és utána jövök ki. És készítettem oda matracot, hogy ha kell ott tudjak aludni. NÁlunk ez bevált, bár mi úgy csináltuk, hogy ne kelljen éjjel mászkálnom, hogy a fektetés a fenti módon történt, utána első ébredésig a miénk volt a nagyágy meg a szoba, de első ébredés után jött közénk. Így a kecske is jóllakott meg a káposzta is megmaradt:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!