Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párom nagyon szereti az anál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nagyon szereti az anál szexet és minden alkalommal mikor együtt vagyunk könyörög érte hogy legyen. Mit tegyek ha én annyira nem szeretném? Hogyan "szoktassam" le róla?

Figyelt kérdés

Évekkel ez előtt volt az első barátnőjével az első ilyen élménye. Vele is jó párszor csinálta, és a második barátnőjével is volt rá példa.

Nekem ő a második barátom, de vele volt az első ilyen élményem.

Nem arról van szó, hogy rossz volt, mert kifejezetten jó is volt ahogyan megtörtént, viszont én (vele ellentétben) nem szeretnék ebből rendszert csinálni.

Azonban ahogy eddig is, pláne ezek után minden egyes alkalommal mikor szexre kerül a sor bepróbálkozik vele, és képes könyörögni hogy legyen mert ő neki annyira tetszett amikor velem volt.

Mondtam neki (mérgesen de nem gondoltam komolyan), hogy ha nem tetszik hogy velem nincs akkor lehet máshoz menni akivel majd lesz. Erre a válasza az volt, hogy nem megy máshoz mert ő velem akarja ezt.

Hogyan szoktassam le erről vagy csillapítsam ezt a vágyát?

20 L

2018. jún. 5. 01:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
36%
Szerezz be egy olyan anál ballont és fújd fel a fenekében, és hagyd is bent neki!
2018. jún. 5. 23:02
 12/16 anonim ***** válasza:
55%
Beszéld meg vele, amenyiben szeretne anált akkor Te is szeretnéd Őt hátulról megrakni anyiszor ahányszor Ő téged. Vegyetek egy farkával megegyező méretű vagy picit nagyobb felcsatólhatósat és hajrá! Rögtön elmegy a kedve az análtól ha szerencséd van! Ezekután csak akkor engedd ha Te is szeretnéd!
2018. jún. 6. 04:56
 13/16 anonim ***** válasza:
78%
Ez jo 😂😂😂😂😂Szerintem is meg kene a pasijat kur.ni
2018. jún. 6. 05:49
 14/16 anonim ***** válasza:
53%

12-es, mekkora egy frusztrált p.icsa lehetsz..

És ha a barátja orális szexet akar, akkor előtte szívjon ki egy flakon majonézt?

a kérdezőnek; beszéljétek meg, hogy milyen gyakran fér bele. Havonta egyszer pl. Ez a legtisztább dolog, és nem fog minden alkalommal könyörögni sem.

2018. jún. 6. 09:33
 15/16 anonim ***** válasza:
52%
Hamarosan romlásnak indul a kapcsolatotok. Keressetek mást. Ő olyat aki szereti gyakran seggbe te meg olyat aki nem. Pont.Mind a nő mind a ffi egy olyan állatfaj ha vmibol nem kap eleget vagy tulsokat máshelyen fogja keresni a neki tetsző dolgoz. Ez pszchiológia.
2018. jún. 7. 08:49
 16/16 orton ***** válasza:
43%

"Hogyan szoktassam le.."

Szakítsatok, nem illetek össze! Hosszú távon úgy se fog ez működni. Ha igazán szereted, ne kínozd szerencsétlent és magad se. Találsz hozzád illőt és ő is anál kedvelő lányt.

2018. jún. 10. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!