Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szereti a barátom ha megujjazom?
Figyelt kérdés
Az biztos hogy semmi meleg hajlam nincs benne, 100% hetero. De amikor orálisan kényeztetem imádja ha gumit húzok az ujjamra és ujjazom.2018. máj. 29. 07:35
1/6 anonim válasza:
100% látjuk....
a börtönökben szoktak a rabok gumikesztyűt húzni. Vagy kotonnak használják, vagy ujjazásra....
2/6 anonim válasza:
Azért mert úgy nagyobbat élvez,nyilván azért szereti,nem?
3/6 anonim válasza:
Én biszexuális vagyok és 3 éve van barátnőm aki nem tud erről :) hodd el ,hogy ő is az csak nem mondja :)
5/6 anonim válasza:
Én is imádom mikor párom ujjaz, de őt is nagyon izgatja.
Úgy képzeld el, mintha nyalás közben téged ujjaznak, punciban vagy popsiban. Extra élvezetet nyújt, baromi jó érzés. Tegnap sikerült neki olyan szinten ingerelni a prosztatámat, hogy majd egy percig ömlött belőlem a sperma.
6/6 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem ha a barátnőm megujjaz, főleg ha előtte nyal is! igaz én biszex vagyok, a barátnőm nem tud róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!