Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szereti a barátom velem az orális szexet?
Az én exem sem volt hajlandó csinálni, közölte hogy utálja, de az exeinek bezzeg csinálta... sosem kaptam rá magyarázatot, hogy én miben voltam más.
Szerintem mondd meg neki, hogy addig nem szopod le, amíg nem kényeztet, ha ez sem hat rá, akkor elgondolkoznék a szakításon.
Több oka is lehet.:
- nem tetszik a pinád neki (a volt barátnőjének szebb volt)
- lehet nem jó az íze (ilyen is van az sem mindenkinek egyforma, hiába ápolt a pina)
- vagy csak simán önző és nem szeretné, ha te is élvezd ezeket az örömöket
Ha továbbra sem csinálja, akkor vond meg tőle te is az orált és rájön, hogy csak, akkor kapja meg, ha ő is csinálja neked.
én néha nem szeretem, mert néha a párom nem élvezi és olyankor elveszi a kedvemet.
olyan is volt, hogy a csaj már attól vonaglott, hogy hozzáértem, azt sem szerettem, az túl megjátszó volt, főleg, hogy 1 másodperc után mintha semmi sem történt le tudott állítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!