Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem bírja sokáig?
Figyelt kérdés
Három hónapja vagyunk együtt és két hete feküdtünk le először. Az első nem volt valami jó, sajnos alig állt fel neki, minden izgatás ellenére, ha pedig kihúzta belőlem, rögtön lelankadt.
Többször is együtt voltunk azóta, de nem nagyon javul a dolog. Ha fel is áll neki, rögtön be kell dugni :D különben azonnal elkezd lekonyulni és körülbelül imádkozni kell egy újabb merevedésért. Állítása szerint, ha egyedül veri ki, akkor tök jól áll neki egy ideig, bár a rekordja az exével is 20 perc volt.
Próbáltam vele beszélni, de ráfogja a munkára, az egészségtelen étkezésre, hogy kevés tesztoszteronja van stb. Én szeretem, de ez a dolog elég rossz, nem tudok elképzelni, hogy éveken át ezt elviseljem.
22/L és 25/F
2018. jún. 10. 14:39
11/13 A kérdező kommentje:
Normal testalkatu, az elozo baratnoje vekonyabb volt, mint en. Talan az dzamit, hogy elvileg kis ribizli volt es mindenkivel megcsalta a baratom, nem is voltak sokaig egyutt
2018. jún. 10. 16:44
12/13 anonim válasza:
Miért nem jössz össze olyan pasival aki egy órahosszáig is tud teljesíteni? :)
13/13 A kérdező kommentje:
Szakitottuk, ugyhogy megolfottam a dolgot. :D
2018. jún. 13. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!