Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoval van egy lány barátom tetszik nekem meg is kérdeztem h járna e velem? De mondta h csak barátkent kedvel de néha latom h nézz engem sokâig
Figyelt kérdés
2015. aug. 25. 17:58
1/3 A kérdező kommentje:
De amugy a csaj kedved velem nagyon meg mikor látom mosolyográm
2015. aug. 25. 17:59
2/3 Diuuus [Klau] válasza:
Attól, mert mosolyog rád az nem azt jelenti, hogy be is jössz neki. Te már megkérdezted, hogy járna-e veled. A válasza "nem" volt. Ha ez változna akkor majd úgyis észreveszed. Bár ennek elég kevés esélye van, hogy változni fog.
3/3 anonim válasza:
keress helyette másik csajt! ha meglátja, hogy másra hajtasz és érdekeled, akkor attól lehet, hogy jobban fog érdeklődni utánad. ha meg nem így lesz, akkor lesz helyette egy másik csajod, aki segíthet őt elfelejtened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!