Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyalásnál a hüvelyt vagy a klitoriszt kell izgatni?
Mert én legutóbb mindkettőt kezelésbe vettem.
Még kezdő vagyok azért kérdezem.
Csiklót sokat, puncit, kisajkakat, nagyajkakat, kettő között is meg kell nyalogatni, nyelvedet dugd is be.
Popsit igény szerint.
Próbálj ki mindent, ami az eszedbe jut és kellemes lehet és figyeld a reakciókat
Bár ez nem nyalás, de kipróbálhatod ezt is:
"A szexi kézimunka akkor lehet igazán tökéletes és élvezetes, ha a pasid a simogatás előtt szóval, hosszas csókolózással felhúzott téged annyira, hogy érintése nyomán duzzadó és szexin sikamlós felületet érinthessen. Jó trükk az is, amikor kalandozó ujjait egy percre megfékezve, tenyérrel felfelé a középső ujját becsúsztatja a hüvelyedbe, és behajlítva, finom kis mozdulatokkal simogatja a G-pontot, miközben a másik kezével a csiklót fedezi fel.
Alapszabály, hogy ne rohamozza meg ujjaival a csúcsot az első húsz másodpercben, inkább legyen kíváncsi, kalandozó és barátkozó az érintése, és nem baj, ha tisztában van azzal is, hogy a kéjhez vezető út akkor igazán finom számodra, ha szépnek és érintésre méltónak tartja a szeméremajkaidat, a combod belső, finom felületét és a popsidat is. Minden egyes terület ugyanis újabb és újabb élményekkel gazdagítja az együttlétet."
A csiklót. Nyaláskor és ujjal való dörzsöléskor azt kell ingerelni.
Dugáskor meg a pinát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!