Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a nyalásnál?
Ha csak ott tartja a kezét, az a "kényelem" miatt van, vagy mert közben tudja simogatni.
Ha kissé megnyomja, akkor azt azért teszi, mert a G-pontot kissé "lelapítja", nyomja a hüvely "falához", vagy hogy magyarázzam ezt el :D
Nah, hát ez heteróknál kissé komplikáltabb :D Ha be akarod építeni, ez partner függő, függ a méreteidtől...Ugyanis ezt a leszbikusok nem csak nyalásnál, hanem ujjazásnál is alkalmazzák, és igen: jobb, mivel kissé rászorítod a G-pontra mondjuk az ujjad, akkor érzékenyebb lesz, vagy hogy mondjam :D Elég hülyén hangzik ez így :D
Ha hetero pároddal vagy, az tényleg méret függő, mert nem szabad erősen rányomni, éppen csak, de ha nagy a méreted, az fájhat is...
Ki kell próbálni a partnereddel :)
Nos, én nem mondtam el egyik szexpartneremnek sem, hogy mire készülök, 90%-uk nem is tudta, hogy van ilyen "módszer". Csak elkezdtem nyalni, és amikor már orgazmus közelében volt, jött az ujjazás egyik kézzel, a másik tenyeremmel meg kissé rányomtam (de nem nagyon, erre figyelj- finoman...)...Nagyobb a "hatás" :D :P
Ha ez bejön a partnerednek, lehet szex közben is csinálni, de akkor ott még kevésbé nyomd, mivel ugye nagyobb a méreted, mint az ujjad :D És ha túl erősen nyomod, akkor "smirglized" :D
Amúgy eddig egyik csaj sem panaszkodott, sőt ;)
az én barátnőmnek is nagyon bejön, bár neki amúgy is elég könnyen izgatható a G-pontja szerencsénkre :D
19/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!