Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én korábban (22. 00) alszom, baratom sokáig és ha ráér, akkor nappal is alszik 3 órát. Hogy lehet így élni?
Nem nagy lakás. Reggel idegesít , ha semmit nem tudok csinálni, kussban kell lennem, amíg alszik és képes sokáig aludni. Ha nem , akkor alszik délután , de 3 órát minimum, aztán éjjel sokáig fent van . Én aludnék már 22-kor legkésőbb.
Nem tehetek róla , de idegesítenek az ilyen éjjeli patkány módon elő emberek és nappal unalmas , este idegesítő.
Szerintem nem jelent jót, ha patkanynak tartod a párodat.
Beszéld meg vele, hogy ez neked rossz, hangoljatok össze jobban az alvást és ébrenlétet.
Dolgozik a barátod?
Napi agyfárasztó címért jelentkezhetsz, kérdező.
Ajtóról hallottál már? Rázárod az ajtót oszt jónapot! Azt csinálsz, amit akarsz.
De tényleg, akkor minek is vagy együtt vele?
Mindenkit patkánynak hívok, aki éjjel fent van és nappal alszik. 😃 Dolgozik.
Azt megértem, ha valaki sokáig vagy éjjel dolgozik, azért alszik. Aki csak úgy fent van és semmit se csinál, azt ítélem el. Nappal ne kelljen már csendben lennem , mert más éjjel él.
Nincs sok helyiség és a szobában szoktam edzeni. Így ehhez sincs kedvem... sokszor reggel már leedzenék korán és le lenne tudva a dolog.
Ma például 8kor is álmosan szenvedett, amikor tegnap beszéltünk arról, hogy ma megyünk valahova . Neki van mindig a legnagyobb szája , hogy ez meg az lesz reggel ,aztán miatta nincs semmi. Ma is ő akart menni sokadjára edzeni , de fél 5től alszik 8ig kB. Utána fent lesz megint sokáig.
Valaki ad pénzt, költözök...
Az az álmom , hogy egyedül lakjak... régóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!