Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Én korábban (22. 00) alszom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én korábban (22. 00) alszom, baratom sokáig és ha ráér, akkor nappal is alszik 3 órát. Hogy lehet így élni?

Figyelt kérdés

Nem nagy lakás. Reggel idegesít , ha semmit nem tudok csinálni, kussban kell lennem, amíg alszik és képes sokáig aludni. Ha nem , akkor alszik délután , de 3 órát minimum, aztán éjjel sokáig fent van . Én aludnék már 22-kor legkésőbb.

Nem tehetek róla , de idegesítenek az ilyen éjjeli patkány módon elő emberek és nappal unalmas , este idegesítő.

2018. ápr. 14. 17:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi az istennek vagytok ti együtt, meg mi az istennek laktok együtt?
2018. ápr. 14. 17:43
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem jelent jót, ha patkanynak tartod a párodat.

Beszéld meg vele, hogy ez neked rossz, hangoljatok össze jobban az alvást és ébrenlétet.

Dolgozik a barátod?

2018. ápr. 14. 17:44
 3/19 A kérdező kommentje:
Mindig is ő erőltette az együtt lakás dolgot. Hiába mondtam neki 50x , hogy nem jó vele lakni , más okból sem.
2018. ápr. 14. 17:45
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Napi agyfárasztó címért jelentkezhetsz, kérdező.

Ajtóról hallottál már? Rázárod az ajtót oszt jónapot! Azt csinálsz, amit akarsz.

De tényleg, akkor minek is vagy együtt vele?

2018. ápr. 14. 17:45
 5/19 A kérdező kommentje:

Mindenkit patkánynak hívok, aki éjjel fent van és nappal alszik. 😃 Dolgozik.

Azt megértem, ha valaki sokáig vagy éjjel dolgozik, azért alszik. Aki csak úgy fent van és semmit se csinál, azt ítélem el. Nappal ne kelljen már csendben lennem , mert más éjjel él.

2018. ápr. 14. 17:47
 6/19 A kérdező kommentje:

Nincs sok helyiség és a szobában szoktam edzeni. Így ehhez sincs kedvem... sokszor reggel már leedzenék korán és le lenne tudva a dolog.

Ma például 8kor is álmosan szenvedett, amikor tegnap beszéltünk arról, hogy ma megyünk valahova . Neki van mindig a legnagyobb szája , hogy ez meg az lesz reggel ,aztán miatta nincs semmi. Ma is ő akart menni sokadjára edzeni , de fél 5től alszik 8ig kB. Utána fent lesz megint sokáig.

2018. ápr. 14. 17:50
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell vele egyutt lenni, ennyi, kereshetsz mast.
2018. ápr. 14. 17:51
 8/19 anonim ***** válasza:
52%
Ez nem egeszseges. Felborult a biologiai oraja.
2018. ápr. 14. 17:55
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Erőltetni kell, hogy együtt lakk vele? Mit érzel iránta?
2018. ápr. 14. 17:56
 10/19 A kérdező kommentje:

Valaki ad pénzt, költözök...

Az az álmom , hogy egyedül lakjak... régóta.

2018. ápr. 14. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!