Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnömnek okt12 én jött meg a menszesze.4 nappal korábban. Az baj? Es az a lenyeg hogy az átlagosnál kevesebb van neki. az mitol van.
Figyelt kérdés
mar 3 honapja nem volt ugy semmi.
tünetei nincsenek.csak kevesebb folyik neki.
meg kb egy honapja csinalt egy tesztet ami negativlett.azota sem volt koztunk ugy semmi.mármint szex.
ha tudtok valamit akkor irjatok
2013. nov. 19. 18:12
1/2 anonim válasza:
Nekem össze-vissza jön meg. Valamikor 4-5 nappal korábban, mint kéne (pl. most is) valamikor 6-7 nappal később, mint kéne.
2/2 A kérdező kommentje:
de akkor nálad ez természetes??
de ami engem aggaszt az az hogy miert kevesebb mint szokott lenni neki.
vagy minden nönél van hogy egyszer kevesebb egyszer több jön nekik??
2013. nov. 19. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!