Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátnőmnek általában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek általában 30naponta jön meg de mondta hogy szokott késni 1-2 napot. Legutóbb 4-5 nappal előbb jött meg neki. most viszont késik lehetséges hogy "visszaáll"?

Figyelt kérdés
Nemi életet élünk de a gumi nem volt lyukas, naptármódszert is használunk és megszakítást is
2010. ápr. 19. 21:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baja nyugi máááá-.-
2010. ápr. 19. 21:59
 2/8 anonim ***** válasza:

minek ennyi módszer.

egy gumi elég és kész.

Lallar

2010. ápr. 19. 21:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Mennyit késik? Egyébként,ha gumi,plusz naptármódszer,plusz megszakítás,akkor egyszerűen kizárt,hogy terhes legyen.Tényleg örülök,hogy felelősségteljesek vagytok,de szerintem ez már az élvezhetetlen kategóriába viszi a nemi aktust.A gumi,ha rendeltetésszerűen használjátok,akkor elég kell,hogy legyen,nyugodtan elmehetsz benne.
2010. ápr. 19. 22:05
 4/8 A kérdező kommentje:
hát most csak azért írtam mert körülbelül tuti hogy nem terhes:D csak az a kérdés hogy lehetséges e az hogy visszaáll vagy nemtom...XD szerintetek lehetséges?
2010. ápr. 19. 22:05
 5/8 anonim ***** válasza:
még jó. hogy használtok gumit, mert a naptármódszer alapból is szar, de rendszertelen ciklus mellett meg pláne...
2010. ápr. 19. 22:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Hány éves a barátnőd?Sok mindentől késhet most neki,akár egy megfázástól is késhet pár napot vagy stressztől,de az is lehet,hogy a múltkori 4-5 nap csak kivételes alkalom volt és most újra az 1-2 napos késés lesz a mérvadó.Ezt csak később lehet megmondani,most csak találgatni lehet.
2010. ápr. 19. 22:08
 7/8 A kérdező kommentje:
hát ma van az első nap hogy késett neki amugy én élvezem így a szexet... mostmár vékony gumit veszünk:D és úgy jó:D meg hát szeretem szal jó vele mindenképp:D
2010. ápr. 19. 22:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha előtte nem igazán élt szexuális életet, vagy már régen, akkor simán borulgathat egy kicsit a ciklusa, ez normális.
2010. ápr. 19. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!