Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igénytelen pasi vagyok?
Szőrös a farkam, a hónaljam, a mellbimbóim, a fenekem, a lábam, semmit nem nyírok (szakállam is van).
Sosem lóg ki az orrszőröm, a fülszőröm, sosincsenek nagyra nőtt (gyászos) körmeim, minden nap fürdök, használok dezodort, parfümöt, fülpucolót, folyton kezet mosok, pólót egy nap, nadrágot egy vagy két nap után dobok a szennyesbe.
Most akkor igénytelen vagyok ezek alapján vagy se?
Párom nekem sem szortelenit sehol, kivéve hogy néha nullás géppel lenyírja a hát majdnem szakállát :D Nem kimondottan szoros, ráadásul szőke is a szorzete, de engem egyáltalán nem zavar, sőt, “ott” kimondottan tetszik :)
Nem vagy igénytelen :)
20/L
Azert a farkadnal vagjad max 2-3cm rovid szorre.. en velemeny szerint undoritto es taszitto ha mar olyan nagy a szor hogy felgondorodik pl. Vagy hogy nagyon hosszu.. legyen rajta kevéske de ne annyira hogy ne latszodjon ki a farok..
21/N
Imádom a szőrt, kimondottan férfias szerintem! ;)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!