Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanár-diák viszony?
Figyelt kérdés
Okj-s felnőttképzésen veszek részt Pesten, és az egyik tanárommal nem tudom eldönteni, "hányadán állunk". Az mindig is egyértelmű volt mindenkinek, hogy szereti a fiatal lányokat, meg a nőket úgy ámblokk, de engem látszik, hogy tisztel is. 1-2 osztálytársammal próbál "flörtölni", de tudom, hogy valójában nőként semmibe veszi őket, mert velem már volt sok mélyebb, meg őszintébb beszélgetése, és ebből kiderült. Nekem sose tett nyíltan ilyen célzásokat, meg túl konkrétakat négyszemközt sem, de már alapból azért tisztel, mert én vagyok az osztály legjobb tanulója, és senkivel nem szokott így négyszemközt beszélgetést kezdeményezni, csak velem. A többiek is gyanakszanak, hogy van valami köztünk, pedig tényleg csak beszélgetünk... de mondta, hogy neki bármikor bármit elmondhatok, és hogy ne zavarjon, hogy a többiek mit gondolnak, vagy mit csinálnak, múltkor meg ráírtam egy sulis dologgal kapcsolatban, aztán tovább beszélgettünk, és pl. kacsintós fejeket írt. És tudom, ennyiből naivitás lenne azt gondolni, hogy esetleg többet akar tőlem, de rám nagyon különös hatással van ez az ember. Lehet, hogy csak azért, mert imponál, hogy sokat dicsér, de pl. gyakran benedvesedek tőle, és ha rá gondolok, mindig könnyedén elmegyek maszti közben, pedig nekem általában napi 1 orgazmus a max, de mióta ő "beindított" bennem valamit, az egész megváltozott...2018. jún. 9. 07:58
1/3 anonim válasza:
Ha már ilyen jelei vannak nálad akkor szerelmes vagy.:-)Küldj jeleket felé,nem vagytok már gyermekek bármi is lehet,ha neked bejön,márpedig nagyon úgy néz ki.
2/3 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy pontosan mit érzek, de többször is álmodtam már róla...
2018. jún. 9. 08:31
3/3 anonim válasza:
Pedig egyszerű: a többit nem akarja megdugni, de rajtad látja, hogy téged meg fog, a vizsga után. Addig nem, mert előkészíti a terepet.
De utána hidd el, hogy tövig rá fog húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!