Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus/biszex tanárnők volt már olyan, hogy elkezdtetek érezni valamit az egyik diáklányotok iránt? Lett is belőle valami?
érzel valamit a diákod iránt?
nekem tetszett már az eggyik tanárom de aztán elmúlt.....fellángolás
Kérdező, ha van kedved írj, kifejtem neked.
3-as voltam.
Végzettégem szerint irodalom tanár vagyok, de nem praktizálom tanárként.Viszont ha praktizálnék akkor sem kamaszok között nézelődnék. Sem szellemileg, sem érzelmiintelligencia,sem párkapcsolati kultúra tekintetében nem vagyunk egy szinten, de még testi érettség,fejlettség tekintetében sem. Nem szoktam partnerként tekinteni gyerekekre.
32/N
Nálunk volt olyan tanár, aki szinte nyíltan, de az volt, most is 3 utcányira lakik a párjával. Érettségi után az egyik osztálytársam odament hozzá a suliban, félrehívta és elmondta, hogy már 1 éve tetszik neki és mivel már nem a diákja, lehetne egy éjszaka vagy egy randi. A tanár felháborodott, hogy ő nem az, valamint mutatta az ujján a gyűrűt, hogy eljegyezték. Na persze.
Aztán rá 2 évre az egyik felettem járó csaj járt hozzá korrepetálásra, jóval érettségi után, aztán a nyelvvizsga után, mikor elment megköszönni a dolgokat, volt egyéb más is... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!