Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelt már valaki egyetemi tanárával?
Figyelt kérdés
Ha igen milyen volt? Tudom hogy "tilos" de olyan izgatónak tűnik a dolog. Például a tanár irodájában:DDD 21 éves lány vagyok, fiúk lányok válaszát egyaránt várom2017. júl. 17. 10:37
1/5 anonim válasza:
A sima szex miért lenne "tilos"? Két felnőtt ember csak el tudja dönteni, hogy mit szeretne csinálni.
Probléma akkor van, ha a szex valamiféle ellenszolgáltatás fejében történik.
2/5 anonim válasza:
Oktattam felsőoktatásban és volt, hogy ifjú hölgy hallgató bepróbálkozott, hogy szexuális szolgáltatással szeretné kiváltani a beadandó feladatot. Mondtam neki, hogy akkor a csoportjában levő fiúknak is engednem kéne ezt. Végük kaptam beadandót. Nem tudom ő csinálta-e, de játszom a gondolattal, hogy egy csoporttársa csinálta meg neki szexért cserébe. Dögös lány volt, nagy volt a kísértés. De jobb korrektnek és tisztának maradni.
3/5 anonim válasza:
Nem tilos, csak etikátlan. Van ahol a szabályzat is tiltja.
4/5 anonim válasza:
ugyan ... akkor igen sok egyetemi oktatót ki kellene rúgni, te jó ég ... Viszont komolyan nem értem, mi a probléma a dologgal, két nagykorú ember, ennyi.
na persze az más amit írt vki, hogy vmiért cserébe, az úgy nem oké, de ha csak simán bejönnek egymásnak és akarják, ugyan miért ne?
5/5 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Ez is te vagy, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!