Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Az élet szivat? Rossza karmám? Mi a baj velem? Miért mindasz mást mint amit teszel?
Tinderen probálkoztam szerezni barátnőt mert antiszoc vagyok és nem szeretek nagy tomegekbe menni.Bar konnyen ismerkedem hamar ráunok az emberekre.
Tehát 2 lánnyal is beszéltem le találkozot de mindketto lemondta.
Az egyik miatt még hotelszobát is béreltem.
Nem szexre vágyom hanem szeretetew vagyis a szex a szeretet egy megnyilvánulása jó esetben mert lehet szaporodasvagy es elvezethajhászás.De az én célom a szeretet megélése.
Elsore aztmondta h velem alszik
Uttana nem biztos h velemalszik
Uttana nem lesz szex
Uttana meg nem is jon
De persze az elejetol aztmindta h 100% h jön.
Es annyira bszk rám hogy fel sem képes hívni.
Én igyekszem mindíg aztcsinalni amit mondok.
Aludna velem valaki hnap h ne veszen karba a hotelszoba? :D
Bpn
Ha atbeszelgrtjuk az éjszakát akár telefonon is akkor megismersz annyira h legalabb egy kicsit megkedvelj és lehalabb talizzunk vagy valami.
Szóval nem értem hogy mi f&€ kell lányok szpatnia fiut?
Kvaeletbe mar ugy beleltem magam.😭
En mar teljesen rakeszultem.
Hotelszoba
Pezsgő
Maszázs olaj
Maszázs begyakorlás
Nyalás begyakorlás
Eper
És a testmeet is feljészitetzem nem rejszoltam 1 hetig kormot vagtam hajat vagattam szőrtelenítettem gyógyszert szedtem h maxon teljesíthessek.
Erre a másik fél egy telefonálásra sem képes.
Megszakad a pici szívem.
Nyugi "kontrolfreak" kedves anyám mindig arról sztorizott hogy azért bukott le a pincér gyerek mert a vázából kivett virágot vitt neki(nem vágta le a szárának a rossz részét a phasz)vagy koszos volt a körme vagy a cipője.
Igazából szerintem gereblyét vinne a rétre és minden fű szálát kiegyenesítené.
Meg nem szeret igazából csókolózni és nem érti mit esznek a férfiak azon a pinán,csak egy darab hús.Köszi...
Ezek után apám vele maradt.
Mindenki "hülye" csak a magadhoz valót találd meg.
Egy nyugis bolondos fickó
Az a problémád, hogy egy kiéhezett ember vagy, vagyis nem kapsz pinát, vagyis nem kedvelnek a nők, ebből következik, hogy a többi nő sem fog kedvelni. A nők így gondolkodnak. Talán ha nem ennyire a szexre mennél rá, akkor nem tűnnél egy szex-és-szeretet kiéhezett lúzernek. Már bocs.
Kibérelni szobát előre, jézusom. Vedd már észre te mennyi energiát tettél bele ebbe a lányba, pedig még nem is láttad élőben...Ő beletette ennyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!