Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az élet más területein is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az élet más területein is látszik, hogy valaki a gyorsabb vagy lassabb szexet szereti? Pl evés, sétatempó.

Figyelt kérdés

Én enni is nagyon lassan eszek, szeretem kiélvezni az étel ízét, egy tál étel ott van mellettem/előttem fél-egy órát ha tehetem, de a chips-et is szemenként eszem, nem marékkal. Az utcán is ha konkrétan nem rohanok-sietek sehová, akkor elég lassú tempóban megyek. Magas vagyok nagyon, hosszúak a lábaim, elvileg nagyokat lépek, de a legtöbb ember megelőz az utcán, nem értem hová sietnek állandóan. És a szexben is inkább a lassú szeretkezést szeretem csinálni mondjuk 5-ből 4-szer.

Mostanában azt vettem észre, ezek között van összefüggés, nem csak magamon, de másoknál is látom, akikkel voltam együtt. Ha az utcán gyorsabban megy, ha ő úgy élvezi az ételt hogy hamar bekapja, akkor később a szexben is felmerül, hogy gyorsabban is szeretné. Mennyi benne az igazság?

2018. ápr. 15. 11:53
 1/5 anonim ***** válasza:
61%

semmi...

eleve honnan tudod, hogy miért rohan az utcán/evéssel?lehet, hogy csak munkába siet vagy csak 20 perce van kajálni, mert dolga van..

meg eleve, én speciel változatosan szeretem a szexet, ez a tempóra is igaz, és ezzel a legtöbb ember így van..

2018. ápr. 15. 12:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Én alacsony vagyok, gyorsan megyek, gyorsan eszem és inkább a gyors és vadabb dolgokat szeretem. Szerintem van összefüggés. 24/L
2018. ápr. 15. 14:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Állítólag aki bénán vezet, az az ágyban is béna, meg fordítva is igaz, ÁLLÍTÓLAG.
2018. ápr. 15. 16:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Csak fordítva ismerem, van olyan vélekedés, hogy aki az ételt habzsolja, az a szexben is hasonló.

Lehet, hogy fordítva is működik.

2018. ápr. 16. 08:12
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

1: Nem arra értettem, hogy valaki késésben van és azért siet, vagy azért eszik gyorsan. Hanem arra amikor valakinek nem kell sietnie sehová, ráér és akkor is gyorsan csinálja ezeket.

2-3-4: Igen, valami ilyesmikre gondoltam.

2018. ápr. 16. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!