Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tol ki velem az élet ennyire?
Úgy érzem, hogy azt akarja, hogy sosem legyek boldog szexuálisan.
Egyrészt kicsi a péniszem. Tudom, hogy sokan azt mondják, hogy nem a méret a lényeg, de szerintem igen, mert sokkal jobb látvány a nagy, és önbizalmat ad.
Másrészt kb 5 évet szenvedtem herevisszér miatt, nagyon fájt, meg ronda is volt, ezért nem ismerkedtem lányokkal, mert elhányta volna magát, de szerencsére már meggyógyították. (15-20 éves korom között volt ez a betegség, pont amikor el kellett volna kezdenem szexelni)
Harmadik, a személyiségem, egyszerűen nem tudok ismerkedni.
Negyedik a testalkatom, vékony testalkatom van, hiába kondizok évek óta, alig látszik valami.
Úgy érzem, hogy az élet kitol velem, és azt akarja hogy sosem legyek szexuálisan boldog.
Szerintem amiket felsoroltam abból 1 is bőven sok, nem hogy a 4 együtt. Lehetetlennek érzem az életemet.:(
Ti mit csináltok a helyemben?
21 éves vagyok.
"Harmadik, a személyiségem, egyszerűen nem tudok ismerkedni."
A személyiség fejleszthető, csak akarat kérdése
"Negyedik a testalkatom, vékony testalkatom van, hiába kondizok évek óta, alig látszik valami."
Azért mert nem kondizol jól, az nem a sport hibája. Ha nincs megfelelő táplálkozás, akkor 1 évig is ugrálhatsz a konditeremben, akkor sem leszel izmosabb, ha pedig nem csinálod szabályosan a gyakorlatokat, akkor max izomhúzódásod lesz nem pedig bicepszed.
Én megértem, hogy a farkaddal problémáid voltak, sajnállak is, de minden más rajtad (CSAKIS) rajtad múlik. Nem Orbánon, nem genetikán, nem a szüleiden, hanem csakis rajtad. A kiduma még vicces 16-17 éves korig, de 21 évesen felnőtt vagy és a tetteid határoznak meg és nem a kidumáid.
Keress egy profi testépítőnek kinéző személyi edzőt. Majd az megmondja, hogy hogyan építs szép nagy izmokat. Ha megvan a robosztus, férfias testalkat, az hozni fogja magával a magabiztosság növekedését is és az biza vonzani fogja a csajokat. A farkaddal kapcsolatosan meg: [link]
Az én példaképem: [link]
Azt hiszem, hogy az én méreteim is teljesen átlagosnak tekinthetőek. Mindemellé más férfihoz képest alacsony vagyok, kopaszodó, mi több egy balesetből fakadóan még alkalmanként a járásom sem tökéletes.
Ennek ellenére még is mindig megkaptam azt, akit akartam, viszonylag könnyen. Az ismerkedés során a titok abban van, hogy azt mutasd, amid van és ne azt, amid nincs. Egy normális lány pedig hidd el, hosszútávon úgy fog téged elfogadni, ahogy vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!