Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, mennyire jön be nektek a kötözős szex?
Bejövős :) persze csak az ésszerűség határain belül. Selyemsáltól a bilincsig jöhet max másnak lehet kimagyarázni mitől vannak csuklón bokán nyomok.
23L
Én imádom. A bilincs, selyem sál, lánc (annak a látványát is imádom), póráz jöhet minden. A mellbimbó csipeszt is csípem. Annak ellenére hogy a mindennapokban inkább én vagyok a domináns, az ágyban az alárendelt híve vagyok. Szerencsére a férjem is ilyen elvetemült :-D
29N
Engem érdekelne, kipróbálnam, azt is szeretem a barátom harap egy kicsit vagy meghúzza a hajam közben. Persze nem tépi azért annyira nem..
De pl én fordított verziót is kipróbálnam ha én irányítom a pasit hogy mit lehet és mit nem..
A barátom majd megőrül attól ha szépen körbe csokolgatom a péniszét szépen lágyan de közben nem érek hozzá. Ő meg már nyulna magához mert nem bírja. Na olyankor mindig elkapom a karját hogy a-a. Nem nyulhat oda :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!