Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, mennyire jön be nektek a kötözős szex?
Figyelt kérdés
korotokat is írjátok le!2018. jún. 7. 12:07
1/20 anonim válasza:
Én nem szeretném,esetleg a szemeimet egy sállal,annak is lenne izgalma.
3/20 anonim válasza:
Tervben van a bilincs, bár jobban kedvelnem a nyak , láb és kez egyszere összeláncolva van.
Szeretém ha az ágyban is irányítanának engem a férfi legyen ott is kemény. Ne csak a nadrágban. :)
18. Nem kerek privin üzit. Köszi.
4/20 A kérdező kommentje:
Mentek a zöld kezek. :)
2018. jún. 7. 13:59
5/20 anonim válasza:
Nagyon. 21 (szerencsére nem keresek önként jelentkezőket)
6/20 anonim válasza:
Semennyire, mert nem szeretem, ha korlátoznak!
Max. én kötözném ki az illetőt és ha nagyon felidegesítenek, talán még jól meg is verném! :D
7/20 anonim válasza:
"És, ha nem idegesítene fel a partner, akkor, ha kikötöznéd mit csinálnál vele? :D"
(Privire nem válaszolok, így itt teszem meg:)
Otthagynám, had szenvedjen - hátha elmegy a kedve egy időre az aberrált dolgoktól! :D
8/20 A kérdező kommentje:
:D kicsit gonosz, de frappáns válasz, kétségtelenül.
2018. jún. 7. 16:29
9/20 (:Puszedli :) válasza:
Nagyon. Plusz ha még a szememet is beköti és intenzívebben tudok koncentrálni az élvezetekre. (: Viszont én is tudnék mit kezdeni egy kiköltözött pasival. (:
10/20 anonim válasza:
A bilincset nem szeretem. :/ Viszont egy sál vagy nyakkendő tökéletes ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!