Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok mennyire jön be nektek a ki kötözős szex?
Figyelt kérdés
L/182017. júl. 10. 15:55
1/20 Ramone válasza:
Nekem bejön de csak ha megfelelö a partner
3/20 anonim válasza:
Nekem bejon, foleg ha en kotozhetek. De azt is szeretem ha lekotik a kezem, bekotik a szemem es ugy kapok oralt.
28/F
5/20 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön a kötözés és a bilincs is. Nagyon izgató nekem a pattanásig feszülő izmok látványa a lányokon, ahogy szabadulni próbál, de nem tud. Kedvenceim a gúzsba kötés és a melltartó-kötés.
A fordított helyzetet is szeretem, ha rajtam kattan a bilincs vagy szorul a kötél.
6/20 anonim válasza:
Bejön, az szeretem ha engem kötöznek meg vagy ki és úgy izgatnak. Vagy éppen szexmegvonással gyötörnek.
9/20 anonim válasza:
Még nem volt alkalmam kipróbálni,de benne lennék :)
10/20 anonim válasza:
Láttam már pár igazán profi shibari bemutatót, mostanában is hivatalos vagyok egy ilyenre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!