Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Mennyire taszit egy nagy mell?
Hogy néznéd már szemre? Annyiféle alig megkülönböztethető méret van, hogy elég sokat kéne próbálgatnod vásárláskor... vagy évente 1 db melltartót veszel, hogy így képes vagy elfelejteni? Esetleg olyan igénytelen vagy, hogy csak úgy veszel pár melltartót "szemre", és nem is passzol a méret? :D
(Hogy ne legyen teljesen OFF a válaszom, NEM taszító a nagy mell.)
# 20/22
Most hatalmas dolgot árultál el. Nem gondoltuk volna hogy így van a számozás. 80A , 80B... Ezen belül nem szokott lenni. 80A/1 , 80A/2...
(22-es vagyok)
#27 Már miért lennék én a férfi? Nem én nem tudom, mekkora a mellméretem...
#26 Nekem is többféle méret jó, attól függ, milyen típusú melltartóról van szó. De akkor is be tudom lőni nagyjából, hogy mekkora, és pontosan milyen is az a pár méret, ami szóba jöhet. Annyiféle akkor se lehet, maximum 1-2 méret eltérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!