Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ezt akkor akarjátok?
Ha a nő arcára akartok élvezni, az azért van mert tetszik a nő arcra?
Vagy ahhoz hogy oda élvezzetek, kell az is, hogy tetszen a nő?
nekem tetszik a domináns oldal, BDSM kapcsolatom is volt, de számomra a barátnőm nagyon fontos és nem akarom alázni, lenézni
ettől még izgatna ha ráélveznék az arcára, nem akkora vágy ez bennem, de egyszer lehet kipróbáljuk
ez kb olyan, mint benne elmenni, bensőségesebb dolog
Ez miért lenne megalázás? Birtoklási vágy esetleg, de inkább csak szimplán "jól áll neki". :P
26F
Ha élvezi a partnerem akkor szívesen élvezek arcra is, de nem minden áron, alázni, neki kellemetlen dolgot csinálni ezzel nem szeretnék.
Csajsziknak szívesen mesélek :) 30/F
nem azért van, mert tetszik az arca, hanem hogy dominálni akarjuk, alánk rendelni, sokszor én is olyan lányoknál izgulok az arcra élvezésre, mikor a lányba nem vagyok szerelmes vagy csak olyan jól megdugnám és utána arcába élveznék.
Pl szerelmemnél, fix kapcsolatban nem megy az arcra élvezés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!