Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40+es férfiak! Ti, miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40+es férfiak! Ti, miért nem akarjátok magatokat elkötelezni?

Figyelt kérdés

Két 40-es férfival volt kalandom ebben a hónapban és mindegyik ,csak szexet akart.

Nem értem. Ez volt a válasz ők szeretnek így élni,apuci-anyucinál és letudva. Miért nem akarnak valakit maguk mellé?

2017. okt. 28. 19:48
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Mert ekkor érzi magát a legtöbb férfi a csúcson. 25-35 éves nőt megkaphatja, ráadásul a legtöbb vagy már elvált, vagy már unja a feleségét... jöhetnek a kalandok. Sokuk abba a hibába esett, hogy 20- on évesen már elkötelezte magát...
2017. okt. 28. 19:53
 2/6 A kérdező kommentje:
De nincs senkije. Gyereke se. Otthon él anyucival.
2017. okt. 28. 20:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Én el akarom magam kötelezni. De olyan magas a mérce, hogy még nem találtam rá az igazira. Illetve egyszer... de ő autóbalesetet szenvedett.
2017. okt. 28. 20:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Két pasi alapján nem kellene általánosítani!

Én pl egyedül élek, se feleség, se gyerek. Csak nem vagyok elég jó partner a mai nőknek! Se pénzem, se vagyonom, se házam, se kocsim, se balatoni nyaralóm, de még egy vacak diplomám sincs!

Van viszont egy óriási hibám: nem szeretem a buta nőket! Na most akinek van egy csöpnyi esze, az nem engem választ! Ennyi.

2017. okt. 28. 21:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Én ötvenes vagyok és árva. Tudok önnálóan tejbepapit enni. Volt már feleségem is. Vannak felnőtt gyerekeim. Meg nem fordulna a fejemben, hogy hozzákössem egy nőhöz az életem, 1x elég volt.
2017. okt. 29. 04:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért megértelek. Xar lehet 30-as nőként ATM-et keresni. Vannak a Looser MamaHotel lakók és az egyszer már mindenükből kiforgatott újra talpra ált jól kereső menő csávók. Akiknek ha nem nézel ki elég jól még egy szexre sem kellesz. Az új Pénkiadó automata teljesen felejtős.
2017. okt. 29. 04:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!