Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ezt ti is akarjátok a párotokkal?
Figyelt kérdés
A volt barátnőm nagyon szerette volna feldugni egy ujját a fenekembe. Nagyon furcsa volt, de hosszas győzködés után belementem. Ezt miért akarta? Minden lány akarja ezt? Miért jó ez a lányoknak? Lányok, nektek mi a véleményetek?2017. okt. 13. 23:18
1/11 anonim válasza:
Hát én például semmiképp sem szeretném. 20/L
2/11 anonim válasza:
Most mi az, hogy minden lány? Általánosítani akarod az emberiség 51%-át?😂 Na jó, viccet félretéve, ezt a te barátnőd akarta, őt kellene megkérdezni, hogy miért, nem? Így ismeretlenül nem hiszem, hogy bárki belelátna a párod fejébe. Lehet, hogy olvasta a cosmopolitanben, hogy a prosztatamasszázs mekkora orgazmushoz juttatja a férfiakat, de lehet, hogy szereti, ahogy a beleid finom perisztaltikája simogatja az ujjbegyeit. Nála kellene érdeklődni szerintem. 😁
3/11 anonim válasza:
azért, amiért "minden" pasi ki akarja próbálni az anált!
4/11 anonim válasza:
Érdekes, én párom is be akarja sokszor dugni az ujját a hátsómba, de bánatára nem elég hosszú a keze :D
5/11 anonim válasza:
Mert azt olvassák az IQ-light női ujságokban hogy a pasik szeretik a prosztatamasszázst és örömet akarnak szerezni ily módon is.
Nálam is próbálkozott a párom, szerintem ő sem azért mert őneki ez élvezetet okoz, de én kifejezetten utálom, mivel homofób vagyok.
6/11 anonim válasza:
én az egész öklömet szeretném..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!