Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kértétek már meg a párotokat, hogy 1 hétig ne élvezzen el, mert azt akarjátok, hogy hatalmasat élvezzen, ha veletek szexel? Srácok, veletek volt már ilyen?
Hogy tértönt a dolog? Mennyi ideig tartogatta magát és utána milyen volt, mikor szexeltetek?
Hány évesek voltatok és mennyi a partner, vagy partnerek, ha több ilyen eset is volt?
én csináltam ilyet, de én hoztam fel
elég magas a libidóm és távkapcsolat volt
21 voltam
24F
#1-es vagyok:
az volt a hatása nálam, hogy nem bírtam olyan sokáig az aktust, 20-30 perc körül csak
viszont cserébe sokkal intenzívebben éreztem az egészet, igaz előjáték gyanánt szokásosan nem kaptam semmit
Engem kért már meg lány. Meséltem neki, hogyha nem élvezek el pár napig, akkor sokkal több jön. Úgy alakult, hogy 2 hétig nem találkoztunk, pokoli volt az a 2 hét :D
Na de amint találkoztunk, akkorát élvezzem, szegény percekig törölgette magát :D
Hihetetlen jó az első hosszú idő uzán és a többi is még aznap. 27/f
igen, volt ilyen
általában 4-7 napban egyeztünk meg, és utána fantasztikus élmény volt amikor mindet rám lőtte :D
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!