Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Hogy viselkedjen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hogy viselkedjen egy nő, hogy egy életen át vele akarjatok maradni?

Figyelt kérdés
Mik a végzetes hibák? Mi az, ami még belefér? Mi az, ami fontos egy párkapcsolatban?
2017. júl. 14. 19:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a legfontosabb a bizalom, tehát végzetes hiba, ha bizalmatlan , állandóan féltékenykedik. Ezek nálam teljesen alaptalanok, hisz soha senkit nem csaltam még meg! Féltékenykedés, pedig legtöbbször jelen van sajnos, mert olyan a munkám, hogy csinos hölgyek között vagyok (mellesleg elég jó pasinak is tartanak). Így, akin látom ezt , annak sajnos nem lesz hosszú életű a románc velem, mert én ismerem magam és tudom, hogy senkit nem tudnék megcsalni soha. (ebben lehet ódivatú vagyok, de ez van). Nem szeretem a hisztis picsogós miss pics..kat sem. Egy szép lány legyen dögös, életrevaló és vagány! Aki szép nem feltétlen kell miss picsnak lennie! Tehát nálam ez is végzetes hiba. Legyen tanult okos és tudjon hozzászólni mindenhez. Tehát, aki buta vagy butácska az is végzetes tud lenni hamar.
2017. júl. 14. 19:23
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Bocs,hogy idepofátlankodom nő létemre!Csak annyit,hogy ha valakinek nem vagy az esete,lehozhatod te a csillagokat is,fog benned hibát találni,amire azt mondja,végzetes.Azért nem kellesz,mert...anyagias vagy...magamutogató...könnyűvérű...akármi.
2017. júl. 14. 19:28
 3/6 anonim ***** válasza:
21%
Legyen örökké húsz éves, egy igazi bombázó, jól főz és süt, takarít, mos, nem po.fázik állandóan, imád xopni, análozni, nem akar gyereket, jól keres, és elnézi ha megcsalod, de ő hűséges.
2017. júl. 14. 19:47
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Peldaul irjon nekem privatot(ez siman belefer)...letojom,hogy hogy nez ki,csak irj cica! 30/f
2017. júl. 14. 20:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Elsősorban érdemes eldöntenie, hogy egy életet le akar élni az adott férfival aztán a mikéntek képezzék közös megegyezés tárgyát.

30/f

2017. júl. 14. 21:47
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

3.válaszadó, Te paraszt alpári bunkó :DD

Remeljuk te is ugyanezt adod vissza, 20centis farok, reggeli az ágyba, nem eresztesz sörhasat, kigyúrt es jokepu leszel örökre, satöbbi. Te barom.......

2017. júl. 14. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!