Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha egy olyan nővel ismerkedtek, akiről kiderül, hogy pl. izzadékony, ez lehet ok arra, hogy már ne akarjatok összejönni vele? Csökken az érdeklődésetek iránta?
Bocsi, hogy nőként válaszolok:
Voltál orvosnál? Írt fel valami hormonos gyógyszert erre?
Esetleg étrend és életmódváltás?
Nem azért írtam az étrend és életmódváltást, mert az megszüntetné teljesen, de ha egészségesen táplálkozol, akkor nem lesz büdös a szagod.
Hisz azzá válsz, amit megeszel. Ha sok sz..rt eszel össze-vissza, akkor büdös lesz a testszagod.
Jó, hát a mértéktol függ.
Az eddigi tapasztalataim szerint te fújod fel mert ami sok lenne olyannal meg nem találkoztam.
Másrészt ne gondold hogy más nők nm budosek.
Egész nap magassarkú plusz nejlon harisnya ad olyan labszagkt meg nők esetében is hogy jaj.
Hat mivel en is nagyon izzadekony vagyok, igy nem zavarna. 🙂
Se szerintem egesz jol lehet minimalizalni, pl. jobb etrendel, izidasgatlok es rendes parfum hasznalatval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!