Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ha egy olyan nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha egy olyan nővel ismerkedtek, akiről kiderül, hogy pl. izzadékony, ez lehet ok arra, hogy már ne akarjatok összejönni vele? Csökken az érdeklődésetek iránta?

Figyelt kérdés
Nem merek nyitni a férfiak felé, mert örökölt "tulajdonságom", hogy évszaktól függetlenül túlzottan izzadok. Ezen sajnos nem lehet úgy segíteni, hogy végleg megszűnjön. Meg kell tanulnom ezzel élni, de 23 év alatt sem igazán sikerült elfogadnom magam, és most már nem is merek ismerkedni emiatt. Nagyon zavar és gátlásossá tesz.
2018. jan. 27. 15:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
47%

Bocsi, hogy nőként válaszolok:

Voltál orvosnál? Írt fel valami hormonos gyógyszert erre?

Esetleg étrend és életmódváltás?

2018. jan. 27. 16:00
 2/22 A kérdező kommentje:
Nem akarok hormonos gyógyszereket szedni. Az étrend- és életmódváltás pedig nem szűnteti meg, ha örökölt dologról van szó. Elég sok mindent kipróbáltam már.
2018. jan. 27. 16:02
 3/22 anonim ***** válasza:
41%

Nem azért írtam az étrend és életmódváltást, mert az megszüntetné teljesen, de ha egészségesen táplálkozol, akkor nem lesz büdös a szagod.

Hisz azzá válsz, amit megeszel. Ha sok sz..rt eszel össze-vissza, akkor büdös lesz a testszagod.

2018. jan. 27. 16:04
 4/22 anonim ***** válasza:

Jó, hát a mértéktol függ.

Az eddigi tapasztalataim szerint te fújod fel mert ami sok lenne olyannal meg nem találkoztam.

Másrészt ne gondold hogy más nők nm budosek.

Egész nap magassarkú plusz nejlon harisnya ad olyan labszagkt meg nők esetében is hogy jaj.

2018. jan. 27. 16:05
 5/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok büdös. Írtam volna, ha az lennék. Egyszerűen csak izzadok.
 6/22 anonim ***** válasza:
Dehogy lenne baj. Én szivesen összejönnék olyan lánnyal/nővel is. :)
 7/22 A kérdező kommentje:
4-es: lehet, hogy nem találkoztál még ilyennel. Én viszont ezzel élek együtt születésem óta, ismerem magam, és tudom, milyen, amikor szörnyen izzad az ember. Ne gondold, hogy én fújom fel.
2018. jan. 27. 16:06
 8/22 anonim ***** válasza:
78%
Pedig ki kéne vizsgáltatni. Lehet, hogy pajzsmirigy probléma. Egy egyszerű vérvételből kiderül
2018. jan. 27. 16:07
 9/22 anonim ***** válasza:
88%
26 éves vagyok és én is ugyanebben szenvedtem egész eddigi életemben. Hyperhidrozis a neve, olvass utána. Az én barátom ezt egy különleges dolognak tartja bennem, egyáltalán nem zavarja, emiatt ne aggódj, aki szeret, ezzel együtt fog szeretni. 🙂 én meg már elfogadtam, ezáltal enyhült is, amióta a sulival végeztem, csökkent a stressz is, az is jót tett.
2018. jan. 27. 16:07
 10/22 anonim ***** válasza:
46%

Hat mivel en is nagyon izzadekony vagyok, igy nem zavarna. 🙂

Se szerintem egesz jol lehet minimalizalni, pl. jobb etrendel, izidasgatlok es rendes parfum hasznalatval.

2018. jan. 27. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!