Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha egy olyan nővel ismerkedtek, akiről kiderül, hogy pl. izzadékony, ez lehet ok arra, hogy már ne akarjatok összejönni vele? Csökken az érdeklődésetek iránta?
Figyelt kérdés
Nem merek nyitni a férfiak felé, mert örökölt "tulajdonságom", hogy évszaktól függetlenül túlzottan izzadok. Ezen sajnos nem lehet úgy segíteni, hogy végleg megszűnjön. Meg kell tanulnom ezzel élni, de 23 év alatt sem igazán sikerült elfogadnom magam, és most már nem is merek ismerkedni emiatt. Nagyon zavar és gátlásossá tesz.2018. jan. 27. 15:58
21/22 anonim válasza:
Ugyanígy voltam én is, extrém mértékben izzadtam kb 5 perc utàn. Hónalj botox 100%-ig megoldja a problémàt, életem legjobb döntése volt.
22/22 anonim válasza:
A "főnöknőm" ilyen, így ismerem a dolgot, így igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!