Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha interneten ismerkedtek, mennyi idő után akartok találkozni a másikkal?
Én két sráccal találkoztam eddig netről, mindkettőből parkapcsolat lett. A másodikkal több, mint két éve együtt vagyok :) Mindkét sráccal egy héten belül találkoztam, nem látom értelmét húzni a dolgot és egy hamis képet kialakítani magunkban a másikról.
Rajtuk kívül volt még egy srác anno, aki hónapokig csak beszélgetett, húzta- halasztotta a dolgot, úgyhogy mire elhívott hónapok múlva, már nem érdekelt az illető, teljesen komolytalannak tűnt.
Azt tudom javasolni, 1-2 héten belül érdemes találkozót összehozni- ebből az is kiderül, mennyire komolyak a másik szándékai: ha találkoztok, még az is elsülhet rosszul (de jól is :) ), viszont ha kéreti magát, szórakozik, akkor hamar le lehet vágni, hogy nem érdekes az illetőre energiát szánni.
22/L
Két netes "randim" volt.
Az elsőn kb. három hét múlva találkoztunk. Katasztrófa, hagyjuk,egy barom volt a pasas.
A másodikon lett volna három nap mgismerkedésünktől kezdve kb., de beteg lettem.
Aztán fél évig nem tudtunk találkozni, mert csak pár napra jött haza (1-2) és vagy nekem vagy neki nem volt jó.
De mire az első tényleges találkozó megtörtént, már napi szinten órákon át beszélgettünk, kb. mindent tudtunk egymásról.
Lassan másfél éve, már együtt is élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!