Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy kapuzárási pánik nőknél?
Persze hogy létezik, több történetről is tudok.
2018. jún. 4. 23:31
2/10 A kérdező kommentje:
Persze. Nem tőled hallom elsőnek, hogy csodálkozol ezen, de természetesen ugyanúgy előfordul a nőknél is, ahogyan a pasiknál is. És nem feltétlenül csak szexuális témában, hanem teljesen normális, hétköznapi helyzetekben is.
2018. jún. 5. 00:00
Miben nyilvánul meg? Hát, a 40 éves anyuka, 3 gyerekkel egyszer csak rájön, hogy a munkahelyén megnézik a férfi kollégák, aztán úgy dönt, hogy egyre szexibben öltözködik, hogy minél inkább tetsszen nekik, meg úgy másoknak is. A férjével egyre távolságtartóbb, és vagy vállalja, vagy szisztematikusan konfliktusokat generál, hogy minél inkább "mérgezetté" váljon a kapcsolat. Ez sokféleképp megnyilvánul, lehet hogy éppen abban, hogy ő lesz a "féltékeny" típus, mert szeretné ha oka lenne lépni és még legitim is lenne hogy mások társaságát keresi.
2018. jún. 5. 01:25
Sokkal hamarább is jelentkezik a gyermekvállalásban,30 körül.Akkor érzik a nők azt,hogy mindenáron kellene egy gyermek,bármire képesek az ügy érdekében.Ez ösztön náluk.
2018. jún. 5. 05:49
Miért is ne létezne a nőknél???? Ezzel megleptél.
2018. jún. 5. 07:11
7/10 A kérdező kommentje:
Inkább a férfiak ilyen problémája ismert. Vagy lehet, hogy csak számomra.
amikor úgy viselkedik, mint egy hülye 18 éves, akkor az pánik
2018. jún. 5. 12:29
Ez megint olyan, mint a sex. Csak a férfiak gondolnak rá, csak ők beszélnek róla...... . . . Baromi sok 40-es nőt látok, akik "én független vagyok", "nekem 1 férfi se mondja meg", "nekem nem kell a segítség", bla bla bla.
2018. jún. 6. 06:53
Jajj kérdező, hagyjad már magad :D
Leírtam, hogy én több ilyen személyes sztorit is ismerek, volt tanáromat két felesége hagyta el így, ahogy 4-ik válaszban kifejtettem. De nem kell messzire menni, női bulvárlapokban számos ilyen "nehéz" esetről számolnak be a kedves hallgatók. Beszélj egyszer egy pszichológus dokival, akinek van tapasztalata és sok ügyfél megfordul a titkos problémáival. Az hogy a nő szeretőt keres, esetleg párhuzamosan is eléldegél így a férj mellett, csak egy általános klasszikus eset.
Ha te most mindenképp azt akarod mondani, hogy ilyen szinte nincs is vagy nem jellemző, akkor fölösleges ezt megkérdezni, mert azt fogod erősíteni csak, amit hinni szeretnél.
2018. jún. 6. 19:14
Kapcsolódó kérdések: