Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más fiúknál is így működik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más fiúknál is így működik ez? 18/l

Figyelt kérdés

Lassan 2 éve vagyunk együtt, és akárhányszor szexelünk, neki sosem áll fel magától.

Mármint úgy értem, hogy ha pl csókolózunk, vagy levetkőzünk meztelenre, neki attól még csak meg sem moccan.

Ha elkezdem neki kézzel simogatni, vagy ő magának, vagy szájjal kényeztetem akkor azonnal feláll neki.

Más fiúknál is így működik ez?

2018. jún. 2. 13:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az enyém általában mikor az övemet ki csatolja a lány addigra már készen áll.
2018. jún. 2. 14:29
 12/14 Buran ***** válasza:
91%

Mindenkin más, s ebből kifolyólag másként működik.

Ha utána minden "rendes" kerékvágásban megy, akkor nincs miért aggódni. Neki magasabb az ingerküszöbe, ennyi.

Nem mondanám, hogy ez jobb vagy rosszabb, ennek is meglehetnek a maga előnyei.

2018. jún. 2. 14:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem vetkőzéstől semmi, ölembe ülés semmi. Max akkor ha már én dolgozom a lányon szájjal kézzel attól igen, ha ő akkor semmi nem volt.
2018. jún. 2. 15:02
 14/14 A kérdező kommentje:

Ha ő "dolgozik" rajtam, akkor persze már áll neki.

Utána minden rendben működik.

2018. jún. 2. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!