Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez hogy működik a 15 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez hogy működik a 15 éves fiúknál?

Figyelt kérdés
Én egy 15 éves szűz lány vagyok, és ezt büszkén vállalom, ugyanis a korosztályomban egyre kevesebben mondhatják el ezt magukról. Van egy velem egyidős évfolyamtársam, aki fiú, és hát... Hogy mondjam, eléggé szimpatizálunk egymással, ki tudja, lehet, hogy lesz ebből valami. Viszont eléggé megrémít, mikor ennyiidős fiúktól olyanokat olvasok, mikor a 'lányideáljukat' elemzik, hogy "ne legyen könnyen kapható, de ne kelljen sokat várni a dugásra". Most komolyan ez szükséges? Mert ha igen, akkor nekem nem kellenek párkapcsolatok még egyelőre. Vagy rosszul látom? Mi a véleményetek?

2013. nov. 23. 07:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem a bu*zik között kell keresni
2013. nov. 23. 07:45
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Ne csodálkozz ezen,tombolnak a hormonok a fiúkban abban a korban,minél minél előbb ágyba szeretnének bújni a barátnővel,de azért erről mindig a lányok döntenek,nem kötelező a fiú kérésének eleget tenni.
2013. nov. 23. 07:55
 3/5 anonim ***** válasza:
33%

Mindig meglepődöm,hogy ebből a szüzesség dologból mekkora ügyet tudtok keriteni :)

Nem kell büszkén vállalni a szüzességet, sem pedig aggódni rajta. Egész egyszerűen még nem voltál senkivel, és kész! Azzal kéne törődni, hogy a nemi életedet olyannal éled, aki neked fontos igy, vagy úgy.

Ne foglalkozz másokkal, ne csinálj műsort a szüzességedből, és ne variálj a párkapcsolatokon. A te dolgod az, hogy neked legyen egy olyan barátnőd, akit szeretsz. Ennyi, és csak ennyi a fontos! Nem kell mély értelmű életfilozófiákat gyártani. Mondom érthetőbben: Amig ilyesmiken kattogsz élhetnéd az életedet, és moziiban ülhetnél egy csodás lánnyal, akiért odavagy.

2013. nov. 23. 09:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez ekkora dolog manapság, hogy 15 évesen szűz valaki?

Én ekkor éltem át az első csókomat, és éppen csak előtte kezdtek el érdekelni a fiúk..és nem vagyok őskövület..

Persze minden fiú ennyi idősen szexuálisan tülfűtőtt, se szerintem ha a "témára" kerül a sor kevésbé nagy a szájuk, annak ellenére,mhogy mindegyik szeretne a lányok bugyijába bekerülni, ezt hangoztatják is...de annyira azért nem bátrak(persze van olyan is, minahogy 12 éves nem szűz lány is)

Azért mert jársz valakivel, nem kell szexuális életet élni ennyi idősen, de valahol el kell kezdeni a kapcsolatokat.

26/n

2013. nov. 23. 11:28
 5/5 anonim válasza:
szerintem hagyj beket az ilyennek , 15 vagyok de meg nem csokoloztam :)
2013. nov. 23. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!