Hogy működik a fiúknál a "szüzesség" elvesztése?
Figyelt kérdés
2010. dec. 12. 10:24
1/6 anonim válasza:
Egy arra alkalmas, jobb esetben női egyed nemiszervébe helyezik erektált hímtagjukat.
2/6 A kérdező kommentje:
Jó:D ennyire hülye nem vagyok, de hallottam valami fityma tartó ín vagy valami ilyesmiről,ez mi is pontosan?
2010. dec. 12. 10:29
3/6 anonim válasza:
fityma tartó ín? wtf?! ez a kérdés felveszi a versenyt az ilyenekkel hogy pl "gáz hogy 8 évesen szűz vagyok?" .........
4/6 anonim válasza:
Ajjajjajjj....
Ha 12 év alatti vagy akkor elnézzük neked ezt a kérdést:)
5/6 anonim válasza:
a fityma fékre gondolsz :P az ugyanúgy megmarad utána is nem szakad el v ilyesmi:P viszont ha a hapinak rövid és emiatt nem megy hátra rendesen a fitymája akk elszakad és vérzik 1 sort :P de ez már agnormalitás :P szal nem tod megállapítani hogy szűz v sem szemrevételezéssel :P viszont testbevételezéssel .. :P
6/6 szamo77d válasza:
A fiúknál ennek külső jele nincs. Lelkileg nyilván jó érzés,
hogy átestek a "tűzkeresztségen". Önbizalom növelő hatása
is lehet, ettől kezdve már "igazi" férfiak! Egy részük ki-
csit komolyabban viselkedik, mások nem változnak semmit!
Sőt, fűnek-fának dicsekszenek vele, hogy megvolt nekik xy
kiscsaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!