Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy a rendes srácok nem túl jók az ágyban?
Lehet csak nekem vannak ilyen tapasztalataim, de eddig minden rendes fiú béna volt az ágyban. Akivel jó volt, az mind szemétül bánt velem.
Persze nincs túl nagy tapasztalatom. 8 partnerem volt 27 éves koromhoz.
Néhány hozzászólással egyet értek, néhánnyal nem. Épp ezen van a hangsúly, nem vagyunk egyformák! Még a véleményalkotásban is különbözünk, a cselekvésekben pedig végképp.
Szerintem a kérdező egyszerűen kifogta, általánosságokat ebből nem lehet levonni. Előbb utóbb talál egy megfelelő férfit.
Én 34 éves koromban találtam meg. Előtte ugyanezeket tapasztaltam! Főként jófiúkat kerestem, akik nem csak nekem, de családom elvárásainak is megfelelnek. Tanultak voltak, okosak, jól szituáltak. De nem tagadhatom le, katasztrofálisak voltak, mint férfiak. Némelyikkel az ágyig sem jutottam el, mert tulajdonképp, nekem kellett volna őket berángatnom a paplan alá. :-( Akivel sikerült a szexet is megélnem elbénázta, túlságosan izgult vagy végig agyalta (végig beszélte). Sajnos akadt olyan is, aki rendes volt, jól szituált orvos, az ágyban pedig egy durva, érzéketlen vadbarom. :-( /őt szívesen felkeresném mai énemmel és jól behúznék neki, vagy tökön rúgnám :-) /
Egy vőlegényem is volt, aki családomnak is megfelelt. Diplomás jófiú, megfelelő egzisztenciával, családi háttérrel. Az ágyban ő sem volt férfias, de legalább nem volt durva. (egyértelmű, azért tartottam ki mellette, mert az előtte lévő vadbarom totál kiábrándított a férfiakból)
Megbetegedtem, lefogytam csont és bőrre, ez a jófiú pedig elhagyott. :-(
Pár év kellett mire felépültem a betegségből. Visszakaptam kilóimat, fokozatosan újra sportolgattam (torna, jóga). Lelkem nagyjából helyrebillent, de az igazi egyensúlyt egy új kapcsolat hozta meg. Véletlenül ismertem meg a neten. Hónapokig csak leveleztünk, cseteltünk, mivel épp távol dolgozott. Az első randinkon szinte beszélnünk sem kellett, mert addig mást sem tettünk, mégis be nem állt a szánk. :-) Férfias férfi volt a javából! Magas, erős, jóképű, még megnyerőbb, mint a fotóin. Velem egyidős, mégis olyan hatalmas élettapasztalattal, hogy ittam történeteit. Kalandor volt a javából, akár Indiana Jones. Annyi különbséggel, hogy nem volt diplomája és külsőre inkább Bud Spencerhez hasonlított. Udvarias, kedves, de ha kell határozott, temperamentumos, néha a hangját sem fél megemelni. Kiabálnia soha nem kell, mert erős kisugárzása és minimális erélyessége megteszi a hatást. Azt nem állítanám, hogy nagyon jófiú! Csupán annyira, amennyire kell.
Második randinkon elvarázsolt a szexszel, ami azóta is tart! Ennek már 14 éve!
Nagyon jó apa! Két gyermekünk van, akik istenként imádják, akárcsak én! :-) Becsületes munkával előteremtettünk mindent, nem szűkölködünk. Annak ellenére, hogy férjem művész, kiváló üzletember is.
Mindezt azért írtam le részletesen, hogy a kérdező lássa, meglehet találni azt a partnert, aki minden téren megfelel számunkra! Viszont tanácsolom, nem maradjon olyan mellett, aki nem tudja, mindezt megadni!
48 Nő
Ez most komoly? Komolyan meg kéne nézzünk egy olyan videót, aminek a feltöltője nyíltan kommunista jelképet tedd ki a profilfotójának? vagy ennyire rossz vagy történelemből, hogy nem tudod az ott a kommunizmus jelképe? Hát én nem vagyok hajlandó egy orosz propaganda a filmet megnézni. De hogy ne csak egy ennyire egyszerű vélemény legyen. Te tényleg nem tudtad, hogy Trump az Putyin bábja?
Titkos megbeszélésen találkoztak még a kampányának beindulás előtt. azután az orosz szerverfarmok egyértelműen segítették Trump hatalomra kerülését. Álhírekkel stb-sbt.
Putyin célja az unió és Amerika meggyengítése Trump hatalomra kerülésével neki ez a célja.
Most mindenki attól fél, ha Trump újra hatalomra kerül leállítja az ukránjába történő fegyver szállítást. De sokan attól tartanak, hogy még a Nátóból is ki akar majd lépni.
Azt azért remélem belátod, ha ez megtörténne ennek beláthatatlan következményei lennének. De első lépésként Ukrajnát teljesen bekebeleznék az oroszok az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!