Miért van az, hogy -nagy áltaánosságban- a jószívű srácok maradnak hoppon? És az, hogy a rendes csajokat meg sok esetben kihasználnák mind érzelmileg, mind testileg?
Az emberiseg nagy kerdesei. :-D
Szerintem ezt a kerdest nagyon sokan feltettek itt mar, es teszik fel nap mint nap mindenhol a vilagon. Ahogy telik majd az ido es lesz eleg elettapasztalatod, ugy egyre jobban megismered majd az emberi termeszetet. Akkor erteni fogod majd, hogy ez a vilag az onzo embereknek kedvez, es aki mashogyan gondolkodik az altalaban a rovidebbet huzza.
De akkor is lesznek olyanok - peldaul velem egyutt - akik akkor is a jo oldalon maradnak ha az nem mindig kifizetodo, pusztan azert mert en a jo oldalon koteleztem el magam, es ezen nem fog semmi valtoztatni.
Olvastam valahol egy cikjet, amit egy nő írt, ami arról szólt, hogy a nők tudat alatt lexarják a jószívű srácokat.....
Tehát ha jót akarsz magadnak, akkor ezt a jószívüséget dobod a kukába....
Utolso,
ez sajnos a ferfiakra ugyanigy igaz!
4.: Tudom, hogy nem vagyok a legerősebb, legsármosabb srác, önbizalmam sincs sok, de vannak reális céljaim, meg határozott is vagyok.
7.: Csaj haverok mondták már, hogy nem értik azt, hogy hogyan lehetek még mindig szingli.
Valóban nincs csajom, mert felesegem van, es igen, aneddig jó fej voltam, es mindenkit meghallgattam, addig mindenkinek csak a lelki szemetese voltam....
Es igen ezzel altatják magukat azok a pasik akik nem erik be egy banyalóval.... mert ezt a jószívű bla bla-t csak az ocsmany nők találták ki, akiknek esélyük sinxs egy jó pasira...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!