Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy a rendes srácok nem túl jók az ágyban?
Lehet csak nekem vannak ilyen tapasztalataim, de eddig minden rendes fiú béna volt az ágyban. Akivel jó volt, az mind szemétül bánt velem.
Persze nincs túl nagy tapasztalatom. 8 partnerem volt 27 éves koromhoz.
Nem forgattam ki. Csupán nem értek egyet és nem is tudok azonosulni ezzel a mentalitással. (10, 2) egyébként meg, ahogy érzed. Ha neked izgató a tanárnéni szerep akkor persze te csíped az ilyesmit, egészségedre:)
Azonban tartom, hogy illúzióromboló amikor egy 'fiúcska' megfelelésből cselekszik.. Hol van az egy igazi férfihoz képest már a jellemével levesz a lábadról, aki előtt megremegsz mert érzed a kisugárzásában az erőt.. és akiről tudod jó helyen vagy a kezei közt.
Háát nem tudom lehet e őket ranitani, mégha így működne, van akinek nincs hozzá érzéke, van akinek meg jön magától.
Kérdező, ez nem túl jó hír amit mondasz, én is ismerkedtem rendesekkel, nagyon jó embernek tartottam őket de ha nincs meg a kémia..áááá inkább nem mentem bele velük olyan dolgokba. Ezek a férfiak másra jók, pl házasság gyereknevelés, közös élet tervezése.
Szerintem csupán csak ‘rossz’ pasikat fogtál ki :)
Nekem egyszer volt dolgom egy tipikus nagymeno, beképzelt fiúval és olyan rossz volt az agyban hogy majdnem kiröhögtem.
Viszont a mostani barátommal megfogtam az isten lábat, mindig figyel rám és rendkívül rendes fiú, az agyban meg valami eszméletlen. 20/L
Az en tapasztalatom eddig az volt, hogy az a srác, aki kedves volt, meg minden, irgalmatlanul béna volt az ágyban, mert szerintem azzal foglalkozott, hogy jó legyen, de az erölködés csak még bénábbá teszi. Meg az is lehet, hogy a kedvességgel kompenzál, mert eddig nem sok numerája lehetett.
Most van egy kicsit "zűrös" partnerem és valahogy olyan mintha a szívét, lelkét beleadná, és ettől én is megnyílok és ő életem eddigi legjobb partnere, szóban kevésbé az a bájos fajta, de ahogy engem kezel szex közben, sallang nélkül kiderul, milyen belül (es nem is olyan agresszív a szex, csak szenvedélyes).
21/l
Ez abból ered, hogy a “rendes” sracok abban a tévhitben élnek, hogy a szex a szeretetnek egy megnyilvánulási formaja. Ennél fogva szeretetből próbálnak szexelni, ami egy elb*szott koncepció. Egyszerűen túlkímélik a nőt, képtelenek őt ‘race’ üzemmódba kapcsolni.
Persze ez nem olyan egyszerű, hogy akkor mostantól “szemét vagyok és szívtelen - írjatok lányok”. Ez egy soktényezős teszt, ahol ha ugy használják a nő testét és tapossák ki a lelkét, hogy ő azt - akarva akaratlanul - élvezi, akkor a nő kiállítja a szexuális téren elismerésnek számító “szemét” bizonyitvanyt a férfirol. Persze ezzel egyidejűleg törlésre kerül a “jo férjalapanyag” adatbázisból, szóval valamit valamiert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!